tirsdag den 26. februar 2013

Lukkekant syet af en gang?

Jeg syr mest på maskine og således også lukkekanten. Dog har jeg syet den sidste på i hånden, jeg har afprøvet Berninas Bindingtool, men kunne ikke rigtig få det til at virke.

Efter at have set denne video bliver jeg nødt til at give den en chance mere, så den skal på bestillingssedlen til Morten Kyndbøl. Han kommer hos BaliQuilt fredag den 8. marts og servicerer maskiner. Men der er også tid til lidt leg med trykfødder. Du er velkommen til at kigge forbi ;)


Har du husket ugens quiltersjov? Ellers klik her.

8 kommentarer:

 1. Den er skisme da smart

  SvarSlet
 2. jep den er smart men koster sikkert en krig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Chila. Der er ikke meget, som er gratis. Den ER dyr, men krige koster vist noget mere ;) Jeg kender ikke prisen nøjagtigt, men måske kunne man deles om den. Det er jo ikke hver dag, der skal sys lukkekant på.

   Slet
 3. Det var smart, men jeg har desværre ikke en Bernina :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon dog ikke, der er noget lignende til din maskine?

   Slet
 4. Ja den er virkelig smart! hvad koster den egentlig ? og du kan vel skaffe den

  venligst monaglargaard@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var udsolgt, men Morten fra Kyndbøl Symaskiner har bestilt den til mig. Kender faktisk ikke prisen, men undersøger det og sender dig en mail. :-)

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.