fredag den 31. august 2012

Quiltersjov 31. august

Fredag allerede igen, tiden går og den går hurtigere og hurtigere, synes jeg. Endnu en gang tusind tak for sidst til alle, som var forbi BaliQuilts stand på træffet. Men også en stor tak til jer, som skriver kommentarer her eller på BaliQuilt Facebook. Det er bare super dejligt.

Ugens quiltersjov byder på et hyggeligt puslespil, som vist ikke er så svært denne gang.Du kan også finde puslespillet her. preview35 pieceBatik Gems
Ja, nu er det jo ikke alle, som holder af puslespil. Derfor får du også en rebus til lidt tidsfordriv. Og husk nu, det er kun for sjov! Måske er rebussen lidt svær, men mon ikke det går?


Det har været meget spændende og lærerigt at læse kommentarer om antallet af projekter. Jeg følger mig ikke længere alene om at have mange i gang på en gang. ;)
Når jeg ser en nypløjet mark med fine striber, får jeg måske en ide til et nyt quiltemønster. Kirkegulvets flotte mønster kunne blive til en quilt eller måske fik jeg ideen på en udstilling eller til træffet. Det kunne også være til en klubaften, hvor snakken går og pludselig er den der. Den helt fantastiske ide. Vi er nået til ugens quilterfilosofi:


Hvor henter du inspiration til nye ideer indenfor quilt og patchwork?

Skriv svaret i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 18.00, så er du med i ugens lodtrækning om et gavekort.

God fornøjelse, god weekend og husk, det er kun for sjov!

PS Vinderen af sidste uges quiltersjov afsløres lørdag på bloggen og på facebook. Du kan nå det endnu frem til kl. 18.00


23 kommentarer:

 1. Jeg henter mange ideer rundt om på nettet, træffet i Roskilde var sandelig også inspirerende og så hos de andre jeg syr sammen med, det smitter jo lidt......Jeg kreerer jo også selv på EQ 7, så jeg mangler ikke andet end tiden lige nu til at fære det hele ud i stof......Knus og god weekend....

  SvarSlet
 2. Hej Laila

  Jeg finder en masse inspiration på nettet,i blade, i forretninger, i vores lokale klub Korsør Quilterne, samt Symus....det er ikke svært at finde - tværtimod, så får man nye idéer hele tiden og man får bare lyst til at lave det hele....fristelserne er meget store og de er alle vegne - kunsten er at beherske sig, men de kniber gevaldigt en gang imellem - men det kender du jo nok selv.

  God weekend... :o)

  Hilsen Tina

  SvarSlet
 3. Min inspiration til nye projekter finder jeg mange forskellige steder: Jeg suger alt til mig på messer så som husflidsmesserne og træffet her sidste weekend i Roskilde, og når jeg kommer rundt omkring i de forskellige patchworkbutikker, som vi heldigvis har mange af her i lille Danmark. Fra internettet er Pinterst blevet et af mine fortrukne, men også fra de patchwork blogskrivere jeg følger. Og især når man har en iPhone kan man bare lige søge på nettet efter det man skal bruge lige meget hvor man befinder sig - man bliver utrolig afhængig!
  Andre gange hentes inspirationen fra ugeblade, mest Hendes Verden når de har deres temaer med patchwork. Og meget sjældent fra bøger på biblioteket, men det er som sagt meget sjældent..

  SvarSlet
 4. Jeg fåer helt klar ideèr fra messer, butikker, blade, bøger og nettet
  Mvh Lone

  SvarSlet

 5. Hej Laila.tak for puslespillet.
  Jeg henter mange ideer på nettet og i de blade jeg køber.jeg kommer ikke ud, så jeg er meget glad for nettet,hvor man også kan købe stof.
  God weekend,hilsen Solvejg

  SvarSlet
 6. Jeg finder ideer på nettet, i bøger, på træf, i blade, i butikker og på messer + på kurser.
  Mvh
  AC

  SvarSlet
 7. Jeg finder inspiration ved at kigge på andres flotte arbejder enten på nettet, i butikker eller på udstillinger. Mønstre lader jeg kreative folk om at lave.

  SvarSlet
 8. Der ligger utallige billeder på min computer af gulve og meget andet godt, som jeg håber på engang at få omsat til quilts. Jeg henter inspiration, på Internettet, i bøger og blade, på kurser og udstillinger, i patchworkklubben, der er flere planer end jeg når at få lavet.
  MVH Esther

  SvarSlet
 9. På Internettet henter jeg inspiration. Noget mine syveninder laver, et gulv på ferien der ligner noget man kunne lave. I naturen finder jeg også inspiration....
  Overalt næsten da ....
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 10. Jeg finder ligesom mange af de andre inspiration i bøger, blade, hos andre quiltere, på messer og nok især på nettet. Problemet med nettet er bare, at man får alt, alt for mange idéer :-)

  SvarSlet
 11. Jeg henter det i blade, bøger, på nettet ved cafeer på messer. Der er så mange ideer, det er nok derfor jeg har gang i så mange projekter.
  MVH Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke til dig, du er ugens vinder.

   Slet
 12. Jeg henter især inspiration på internettet, blade, bøger og butikker. Men en ide kan også komme snigende ind i mit hovede i hverdagen og på ferier, f.eks. i naturen eller i et bybillede, kirkegulve og -vinduer, fortove og huse. Som regel er jeg helt uforberedt, det siger bare pling, og så er det godt, hvis man har et kamera ved hånden! Nogle gange kan jeg kigge i en bog eller et blad, jeg har ejet i årevis, og pludselig se nye muligheder i en af quiltene, som ellers ikke har sagt mig noget før. Mærkeligt, men skønt! Har vi det ikke dejligt? Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 13. Hej Laila

  Inspiration til quilts finder jeg på internettet, i bøger og blade, ude i naturen og i bygninger, gulve og vinduer.Historiske quilts er også interessante og spændende. Det kan også være et stykke stof, der giver ideen til et projekt. Der er så mange steder at finde inspiration, at det er helt umuligt at få ført alle ideerne ud i livet.

  Mange hilsner
  Aase R.

  SvarSlet
 14. Hej Laila.

  Jeg finder inspiration til maskinquiltemønstre i stoffets mønstre, i blokkenes/quiltens udseende, i bøger og blade - og lidt på internettet.
  ...... har bare alt for lidt tid til at afprøve alle de spændende mønstre .....

  Kh. Anne.

  SvarSlet
 15. Rita Strange Jensen7. september 2012 kl. 08.33

  Mine inspirationer til mine quilt, henter jeg mest fra naturen, eller overalt. Når man ser på naturen er der både bakker og dale og alle farverne er også repræsenteret i større eller mindre portioner, så det er en rig inspirationskilde, for mig, også til quiltning, når man ser ud over et bakket terræn, og derefter tilføjer lidt romantik eller eftertanke.

  SvarSlet
 16. Jeg henter inspiration i bøger, blade, på nettet, i pw-butikker, i de sykredse jeg færdes i, de blogs og hjemmesider jeg læser, på rejser. Farver lader jeg mig inspirere til i naturen. Mvh Pia

  SvarSlet
 17. Hej Laila. Ja, jeg kan kun tilslutte mig, de andre piger. Inspiration findes alle vegne, hvis man ser sig omkring. Det gælder sygning og farver. Hilsen Jane

  SvarSlet
 18. Hej laila
  Inspirationen kommer via kurs, nettet, blogg, magasin, når man får et fint stykke stof i hånden som till ex september FQ eller fra andra pw som man ofte möder i pw-butiker

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laila
   Og jeg er bare ligesom alle de andre - når jeg ser noget på nettet, det være sig i blogge - på hjemmesider og rundt i krogene - så napper jeg lige en kopi af billedet og gemmer til tider hvor jeg får tid. Mit billedbibliotek rækker helt sikkert til de næste 30 år - og det er jeg da bange for at jeg ikke har tilbage med en synål (jeg er folkepensionist) Og så sker der jo nok også det undervejs at smagen og inspirationskilderne ændrer sig. Men glæden over inspirationerne den kan også række langt.

   Slet
 20. Jeg henter inspiration fra udstillinger, blade og bøger. Og så surfer jeg meget rundt på nettet. Der er jo oceaner af inspirationer at hente. Ville ønske at jeg havde noget mere tid.

  Ellen

  SvarSlet
 21. Jeg henter inspiration fra andre quiltere, blade, bøger og nettet. Derudover kan give, vægge og lofter i gamle bygninger give lysten til at komme i gang med et nyt projekt. Når døgnet har mere end 24 timer, så er jeg klar:-)
  God weekend.
  Kh. Kristina Hyldevang-Otto

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.