onsdag den 16. maj 2012

Tab og vind med samme sind

Jeg  har gennem et stykke tid haft fredagssjov hver uge om fredagen ;)) Det er en fornøjelse at finde en opgave til jer at fordrive tiden med og jeg kan se, at rigtig mange kigger forbi. Men ikke mange skriver en kommentar og deltager i ugens lodtrækning.

Det gør mig lidt nysgerrig, er det tiden, der mangler? Er det for bøvlet at skrive en kommentar? Er gevinsten ikke interessant? Tror du, at jeg bruger dine kommentarer til andet end hygge og rigtig interessant læsning? Er du ligeglad med at vinde? Eller er det noget helt andet, som gør, at du ikke skriver en kommentar?

Giv mig et svar, det vil jeg sætte rigtig meget pris på. Hvis du er en af dem, som måske synes, det er for bøvlet at få skrevet en kommentar. Ja, så er du meget velkommen til at sende mig en mail i stedet.

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at finde ud af, hvad jeres afholdenhed skyldes.

Tak fordi, du har læst dette indlæg og tusind tak hvis du tager dig tid til at besvare min undren.

17 kommentarer:

 1. Gevinsterne er fine. MEN, det er altid de andre der vinder :O)
  Nej, fortsæt du bare, der skal nok komme flere til.
  Måske ses vi i Aulby
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 2. Jeg synes, det er sjovt at deltage her. Det er godt nok ikke så lang tid siden, at jeg begyndte at skrive en kommentar, men jeg har med glæde læst din blog.

  SvarSlet
 3. Måske vil det hjælpe, hvis du går ind og fjerner ordrebekræftelsen, når man vil kommentere. Den er lidt irriterende. Jeg har fjernet den på min blog. Der komme sommetider en spam meddelelse, men blogger har altid opfanget den.

  SvarSlet
 4. Anne Nyvang Christiansen16. maj 2012 kl. 16.26

  De få gange, hvor jeg ikke skriver en kommentar, er det som regel fordi, jeg ikke nåede det (tiden, tiden, tiden).
  Men indrømmet, er præmien superspændende, så skal jeg da nok lige få fundet de par minutter.
  ;-))

  SvarSlet
 5. Må blive bedre til at skrive kommentar, er bare bange for du får for travlt med smaltalk :-)
  Hilsen Mette
  http://framettesunivers.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Jeg deltager skam også, i det omfang, jeg husker det! Så bare fortsæt. Jeg synes, dine fredagsopgaver er rigtig underholdende!

  Og præmierne er rigtig fine, og jeg har da også været den heldige et par gange ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg synes, det er sjovt at læse de forskellige svar, og jeg synes da også, at det er sjovt at deltage. Præmierne er fine og spændende, men det er ALTID de andre, der vinder!!! ;-) Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 8. Jeg følger med stor fornøjelse din blog. Den er rigtig spændende, men det er nyt land for mig. Har tænkt masser af gange, at NU skal du deltage i fredagssjov, men pludselig er det "for sent". Dine præmier er super. Hilsen Jane

  SvarSlet
 9. Hej Laila!

  Jeg elsker dit fredagssjov. Det er hyggeligt, og sætter de små grå i omdrejninger på en anden kreativ måde, og så er det åh så sundt at bruge hovedet.

  For mit vedkommende er gevinsten ikke det vigtigste, men det at være med. Gevinsterne er meget fine synes jeg.

  I øvrigt læser jeg din blog hver dag. Jeg kan godt lide din friske måde at skrive på.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan har jeg det også.....Så fortsæt endelig Laila....

   Slet
 10. Hej
  Jeg deltager også i det mån jeg husker det synes det er ret sjovt selvom det er de andre der vinder så bliv du bare ved er jo dejligt afslappende. Jeg skal også pröve at blive bedre til at huske og skrive kommentarer men er ret ny i den her blogverden
  Hilsen
  Karina

  SvarSlet
 11. Hej Jeg synes også dine opgaver er sjove og jeg laver dem tit. Men jeg har ofte problemer med at komme 'af med' med besvarelsen på din blog :-/

  SvarSlet
 12. Ja i dag var der jo ingen problemer :-)

  SvarSlet
 13. Jeg vidste ikke, at du havde det på den måde,men det er jo lige sådan, at jeg selv har det med min egen blog, jeg får ikke mange kommentarer, eller læsere, men det er nok fordi blogen ikke er interessant.
  Men jeg læser din blog næsten hver dag, og syns godt om, de fine blok eksempler, som du viser, og jeg gemmer de særlige, så jeg har mit eget arkiv, med inspiration.
  Dine opgaver, har jeg ikke prøvet at løse, men det vil jeg prøve næste gang. Men jeg er ikke en ørn til Patchwork, så mine råd og ideer er ikke noget særligt.

  Solskins hilsener fra Mia

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 15. Jeg skriver sjældent og kun fordi jeg skriver fra iPhone som gør at jeg ikke kan sende. Noget rent teknisk.
  Jeg er da også i terrassevejr i hvad du findet på, men skaljeg først til at tænde for min pc ja så får jeg set ikke gjort. Derfor!
  Kh Anne Hansen

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.