fredag den 20. april 2012

Fredagssjov juhuu!

Fredag den 20. april og klokken er ti minutter i Disneysjov, jeg kan lige nå det.... (Smiler) Børnene har deres sjov og vi vores, ikke?

Ugens vinder blev: Helle Heldgaard Jensen.
Tillykke til dig, send mig en besked,
om du er til hånd- eller maskinequiltning
samt din adresse.I dag får du en rebus at hygge med, løs den, hvis du synes, det er sjovt. Det har ingen betydning for lodtrækning om ugens gevinst. (Husk, du kan klikke på billedet, så bliver det lidt større og måske nemmere at se).Det har været en stor fornøjelse at læse ugens mange kommentarer og finde ud af, at jeg var ikke helt alene om de følelser et lækkert stykke stof vækker i en....

Den store forkromede quilter-filosofi handler i dag om yndlingsfarver. Min(e) er blå og lidt lilla, rød, orange, gul og.... Ha, ha, jeg er mest til blå og klare farver, men altså også til lidt af alt det andet. Blå og orange har været mine foretrukne farver i mange år, så udpræget, at da jeg viste min mand et stort fad på et loppemarked i Frankrig og spurgte, om han ikke synes, det var flot. Ja, så svarede han blot: Jo, det er blå og orange !
Og sådan har jeg det stadig, selvom andre farver kan snige sig ind, der er da så mange skønne farver.

Vil du være med i ugens lodtrækning, som denne gang er om en lineal på 6 * 12" fra Creative Grids?

Det eneste, du skal gøre, er at svare på dette spørgsmål i en kommentar her under senest fredag kl. 18.00.

Hvilken farve er din yndlingsfarve og hvorfor lige den?

32 kommentarer:

 1. Mine yndlingsfarver er lilla, blå og rød.

  SvarSlet
 2. Min mest ynglingsfarve er grøn.... så kommer lilla og rød
  Spændende linial, den måtte gerne komme og bo hos mig...
  Hilsen Mette
  http://framettesunivers.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Min ynglingsfarve er pink, den passer næsten til alt, så er der de grønne og blå, de er også fine. Det er vanskeligt at vælge en farve, der er så mange skønne :-)

  SvarSlet
 4. Det var da en svær en. Jeg har egentlig ikke nogen yndlingsfarve. Jeg holder af alle farver. Dog er jeg ubevidst gået udenom blå. Kurven med blå stoffer har ikke været kigget i længe, og der findes heller intet blåt i mit klædeskab udover mine jeans. Der kommer måske en blå periode på et tidspunkt. Hvem ved?

  SvarSlet
 5. Min ynglingsfarve er absolut lilla :) Men holder af alle klare farver.

  Rebus: Gode redskaber som linialer er en stor hjælp, når du skærer stoffer ud.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 6. Min ynglingsfarve er lilla, og det har altid være den farve jeg gik efter først. Men har efterhånden trænet mig op til, at andre farver også kan bruge til quilts.
  Hilsen Ninna Kofoed

  SvarSlet
 7. Absolut blå, men også lilla og støvet pink kan gå.
  www.ab-patchwork.dk

  mvh
  Anne-Lise B.

  SvarSlet
 8. Jeg kan lide alle (næsten) farver, og gerne mange af dem i samme quilt. Især rødt og grønt sammen, det er flot! Men min yndlingsfarve er blå, og hvis jeg nogensinde skulle finde på at lave en quilt med kun en farve, ville den blive blå. Brun har jeg har jeg aldrig været særlig glad for, og har stort set undgået den hidtil, men i den senere tid har den mere og mere fået listet sig ind alligevel. Lækker lineal! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 9. Min yndlingsfarve ... hhmmm ... synes egentlig, at næsten alle farver og stoffer er flotte, men ender ofte med at købe noget, der minder mig om den natur, der omgiver mig. Så jordfarverne, de grønlige og gullige står mit hjerte nær. Men også andre. Blå er vist den eneste farve, der ikke rigtig dominerer. Men har tvunget mig selv til at bruge den.

  Gode redskaber som linealer er en stor hjælp, når du skærer stoffer ud.

  Rigtig god syuge til alle.

  SvarSlet
 10. Min ynglingsfarve over dem alle er grøn, og i alle dens afskygninger.
  Jeg kan ikke præsis huske hvornår det startede men da jeg selv fik lov til, at vælge farve til mit børneværelse blev det stærk grøn.

  SvarSlet
 11. Jeg ved ikke lige om man kan kalde det en ynglingsfarve, men den sort/frå/hvide som du også har lavet de sidste blokke i, det er lige mig, for det passer ind i det meste....God weekend til alle......

  SvarSlet
 12. Min ynglingsfarve er blå, det glæder alle nuancer af blåt gerne over i de grønne toner. Det er nok noget jeg mest kan se på mit tøj og ikke så meget på det jeg syr, men det vil nok træde igennem med tiden. Ønsker alle den delig sy uge.

  SvarSlet
 13. Min ynglingsfarve er efteråret gyldne farver, jeg kan ikke få nok af at beundre den store farverigdom ,når skoven skifter farve, det er utroligt som naturen styrer sin farveholdningen, det passer sammen altid.
  Fortsat god week end
  MVH Birthe

  SvarSlet
 14. Min ynglingsfarve er helt klart blå/tyrkise farver - altså vandfarver. Det har jeg bare haft lige fra jeg var barn. Det må næsten skyldes at mit stjernetegn er vandmanden (hvis man er inde i dette, vil man vide, at vandmanden er et lufttegn, men blå er jo også luftens farve. Jeg er også meget glad for gyldne farver.
  Ingen af delene har dog givet sig meget til udtryk i mit patchwork.
  Helle Svensson

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke til dig, Helle. Du er ugens vinder.

   Slet
 15. Rød er min ynglingsfarve.
  Fra mørk rød helt ud i pink og svag rød. Ja hvorfor,,er ikke sikker på at jeg ikke også kan sige det samme om blå :):)

  SvarSlet
 16. Lisbeth Schwartz22. april 2012 kl. 07.58

  Min ynglingsfarve er grøn, men jeg kan lide mange farver.Når jeg endelig laver noget til mig selv ender det mest i grønne farver.
  God weekend.
  MvH
  Lisbeth

  SvarSlet
 17. Det er sørme et svært spørgsmål ;o), Sat rigtigt sammen er alle farver jo skønne. Men skal jeg vælge, bliver det varme gyldne farver.
  Go' weekend
  Jane Olsen

  SvarSlet
 18. Jeg sværger meget til efterårsfarverne (de gyldne), bordeux, lilla og rød. Jeg er vild med meget klare farver, det giver godt humør.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 19. Hej
  Jeg er helt klart til gylden farver - som min vendinde siger - du kan ikke gå udenom de gylde efterårsfarver, når du vælger patchworkstof, men når det er det tøj jeg går med - så er det ofte sort med enten lilla eller turkis og nogle gange brændt orange.
  Fortsat god week-end.
  vh
  Lisbet

  SvarSlet
 20. Min yndlingsfarve er rød...nej blå...nej turkis...nej lilla...okay jeg holder af mange farver, så til patchwork har jeg ingen bestemt yndlingsfarve.
  Mvh
  Kristina Hyldevang-Otto

  SvarSlet
 21. Jeg er helt sikker til de lilla,blå,røde og efterårsfarverne. Jeg kan faktisk sig den eneste farve jeg kun køber hvis det skal indgå i mit protjekt er grøn.
  Mvh Lone

  SvarSlet
 22. -alså blå er altid godt og har altid været min yndlingsfarve, men er faktisk til alle farver og alt hvad der er farver på. Jeg udelukker ikke nogen farver, en god indsigt der er kommet med alderen og de grå hår.
  god uge!
  kh
  Bente
  ps. måske har du lyst til at se min nyest post. TAK!

  SvarSlet
 23. Jeg holder rigtig meget af farven gul, helst solskinsgul, bliver i virkelig godt humør af den farve, og jeg elsker gule blomster.
  Hilsen Mona S

  SvarSlet
 24. grøn.....og, jeg har ingen ide om hvorfor, har bare opdaget at jeg vilkårligt vælger grønne farver, hvis farven findes i de ting jeg køber/vælger.Næst på listen er gul, som solskin.
  Ha en dejlig solskinsdag.

  SvarSlet
 25. Mine bedste farver er grønne og gyldne farver. Hvorfor havde jeg egentlig ikke tænkt nærmere over, men måske det kommer fra min barn-/ungdom. Vi boede tæt på en skov og det smukkeste for mig, var når skoven blev grøn og alle anemonerne i bunden var sprunget ud og så igen i efteråret når skoven var i alle efterårsfarverne - lige fra sart lysegul til det mørkeste røde.Det er stadig noget af det smukkeste for mig.

  Ellen.

  SvarSlet
 26. Mine farver er blå grøn og lilla, næsten alt hvad jeg syr har disse farver, og ubevidst, alt hvad jeg "falder" for indeholder disse farver

  SvarSlet
 27. Min yndlingsfarve(r) er rød eller orange - jeg elsker de varme brændte farver som sætter liv i patchworkprojekterne.
  Onsdagshilsen fra Kirsten.

  SvarSlet
 28. Min ynglingsfarve er lilla, men jeg holder nu af alle farver og bruger dem gerne.
  Mvh
  Asta C

  SvarSlet
 29. Ja jeg syntes ikke der er nogen bestemt farve,men ellers er det i de røde, og beige farver,
  Må alle ha´en god torsdag, Anne Lise

  SvarSlet
 30. Når det handler om beklædning er sort og hvid mine foretrukne farver. Hvad der skal omgive mig afhænger helt af årstid og mit humør. Forår og sommer helt klart grønne og lyse farver - efteråret har gyldne og varme farver o.s.v. Alle farver er smukke set ud af mine briller.
  Quilteglade hilsner
  Lone Nygaard

  SvarSlet
 31. Grøn - det er min ynglingsfarve især de klare "græsgrønneagtige", men jeg kan også lide pink, blå, rød - ja og sådan kan man jo blive ved, men grøn er håbets farve, og nu håber jeg at lykken tilsmiler mig - ellers tillykke til den der er heldig.
  Gode tanker til alle.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.