onsdag den 25. april 2012

En blok hver dag - blok 115

Dagens blok hedder "Single Chain and Knot" og måler 10", altså også velegnet til strimmelpakker. Jeg har sat lidt fra Down Town og en enkelt blå fra Persia ind i en quilt. En ganske smuk en, uha der er er mange, som gerne vil sys.

Det er sjovt at lege med og bytte om, finde blokke som kan passe sammen, vende og dreje dem.

4 kommentarer:

 1. Nu har jeg fulgt med fra sidelinjen i dine blokke, og hvor er du bare god til at sætte det sammen. I starten troede jeg, at det var syet, men har så fundet ud af at det er tegnet. Jeg får også lyst til at sy det hele

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, Anni. Ja, det er tegnet i EQ. Tænk bare hvis man kunne nå at sy det halve ;)) Det kunne være skønt.

   Slet
 2. Uha, den er flot, og du har ret: Den vil gerne sys! Hvem skal sy den, og hvornår? :-) Jeg har lidt svært ved at se hvilket stof, du har brugt sammen med de blå trekanter i kanten i de fire inderste blokke? God ide til en quilt! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inger, i de inderste blokke er brugt en blå fra Persia og den med sorte/grå cirkler fra Down Town. Der er også lidt af den med husene i hjørnet, men den tror jeg med fordel kan byttes med en mørkere.

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.