torsdag den 12. april 2012

En blok hver dag - blok 102

Dagens blok hedder "Goshen Star" og måler 10", så den måtte den afprøves sammen med de to andre på 10". Det blev der en fin quilt ud af, jeg er bare i tvivl om den blå mønstrede i dagens blok. Den er flot, men gør måske mønstret i blokken utydeligt. Hvad synes du?

(GRR, gid en hvis person havde det målebånd!!!!)


Jamen, Inger tak for dit forslag. Jeg havde prøvet og synes, det blev lidt bastant med den mørkeblå. Men måske er den bedre alligevel. Stjernerne kan i hvert fald ses, men det er også de blokke, der bliver mest fremtrædende.

Og ja, jeg er blevet god til at tegne blokke, men der er altid nyt at lære ;)) Det er hamrende smart at kunne lege med stoffet, INDEN der skæres. Så er løbet ligesom kørt, ik.4 kommentarer:

 1. Jeg kan vældig godt lide blokken, og jeg synes at stoffet er lækkert. Men jo,- stjernen bliver nok lidt utydelig, måske ville det være værd at prøve at bytte rundt på stofferne i quilten? Det er altså sk..smart, at man kan afprøve stoffer og farver på computeren, inden man laver quilten i "virkeligheden", for når stofferne er skåret og blokkene syet, er det lidt sent at fortryde! Er du ikke blevet ret skrap til EQ ?
  Pyt med målebåndet, vi forstår godt, hvad du mener, godt gået! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar, jeg har afprøvet dit forslag...

   Slet
 2. du kan da også sätte målene til cm så er det da lettere at se hvor store de er

  SvarSlet
 3. Ja, det blev da noget ganske andet! Blokken blev godt nok ret så kompakt, -men det er måske meningen med den? Henviser Goshen star mon til noget religiøst? Hvis jeg skæl være helt ærlig, så ved jeg ikke rigtig hvilken af de to quilte jeg synes bedst om. Mange hilsner Inger

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.