fredag den 30. marts 2012

Quiltesjov

Ugens ende er nået endnu en gang, uha det går stærkt. I får et puslespil at hygge med, jeg har ikke tid til at lægge det. Der skal nemlig pakkes til Prag, flyveren letter i aften. Det bliver spændende.

Ugens vinder blev : Bente I-like-to-quilt.
Tillykke til dig, der er meget snart lækker mellemfoer på vej til dig.Denne uge byder også på et nyt spørgsmål, det kommer her:


Hvad kan du se udenfor dit vindue, hvor du sidder og syr?

Jeg kan fx. se min have og også havedammen, hvor solen lige nu spiller i vandet som diamanter.

Skriv en kommentar og deltag i ugens lodtrækning, gevinsten er sidste nye "Strip Theraphy 8".25 kommentarer:

 1. Jeg sidder og ser ud på vores baghave, hvor fuglene har vældig travlt med at spise og tænke på forøgelse. Havebordet står klar og ikke mindst grillen.

  Ydermere har vi en 2 m høj bøgehæk ind til genboen, og bladene rasler bare ned, men den skal nok blive flot grøn.

  Altså familiforøgelse og haveglæder, kan det være bedre?

  Håber du nyder Prag, som er noget af det mest fantastiske af en storby at være.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 2. -wow jeg har vundet ☺
  tusind tak Laila, det glæder mig MEGET, fantastisk, tak-tak-tak!!!
  Du må gerne sende det til Else, det sparer porto, hvor er jeg bare glad.
  Jeg kan kigge op i himlen, når jeg syr. Mit syværelse er på loftet og min symaskine står lige under et tagvindue, dejligt.
  God fornøjelse i Prag!
  kh
  Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Jeg får sendt din gevinst afsted til Else først i næste uge. God påske.

   Slet
 3. Jeg kan se ud på vores troldhassel, den vipper slemt i blæsevejret. Alligevel er den fuld af spurve som troligt vipper med, det er lige til at blive søsyg af! Nogle gange kan jeg dog kun se gardinet, jeg er nemlig nødt til at trække for, hvis solen skinner mig i øjnene. Det er lige før man får lidt dårlig samvittighed, tænk at lukke solen ude, når den endelig er her! Godt at du ikke spurgte om, hvor lang tid jeg brugte på puslespillet, for det var dog den rene elendighed!
  Rigtig god weekend i Prag, håber du når udstillingen, mange hilsner Inger

  SvarSlet
 4. Jeg sidder enten i stuen eller i udestuen og syr i hånden. Hvis jeg sidder i udestuen har jeg en forårsklar have med store knopper på buskene og mange fugle. Hvis jeg sidder i stuen, er det tit fjernsynet, jeg ser på. Rigtig god tur til Prag

  SvarSlet
 5. Jeg har udsigt til taget på vores tilbygning og toppen af nogle grantræer, jeg sidder nemlig på 1. sal med et tagvindue, når jeg syr på maskine. Hvis jeg syr i handen har jeg udsigt til vores dejlige gårdhave, den er stadig noget vinter kedelig, men påskeliljerne står da i blomst.

  God påske til jer alle
  Lis Holte

  SvarSlet
 6. Min hule ligger på første sal....
  Lige ud ligger der et stort hus og kigger jeg lidt mod højre, ser jeg Svendborg sundbroen og bilerne der kører der.
  Kigger jeg derimod til venstre, ser jeg Tåsinge og Vindeby havn og i forgrunden kan jeg se Svendborgsund med skibe og færger og foran sundet ligger Svendborgbanen..
  En pragtfuld udsigt også husets bedste og den har jeg bare hver dag Lucky mee
  God påske og god Prag tur
  Hilsen Mette
  http://framettesunivers.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Der er blevet plads til et syværelse til mig i kælderen, så jeg kan se bunden af et blomsterbed, som ofte trænger til at blive luget ;-). Men det er sjovere at sy end at ligge med rumpen i vejret og luge.

  Håber du får en dejlig tur til Prag

  SvarSlet
 8. Anne Nyvang Christiansen1. april 2012 kl. 18.33

  Fra mit syværelse på 1. sal har jeg den skønneste udsigt over bakkede marker, hvor der ofte går rådyr. Uanset årstid og vejr er det et smukt syn. Også selvom vinduerne vender mod nord. Håber du nyder Prag.

  SvarSlet
 9. Mit syværelse har udsigt til haven, hvor en stor vandtønde er det jeg først får øje på. Men jeg bruger ikke meget tid til "vindueskiggeri" når jeg sidder og syr.

  SvarSlet
 10. Jeg kan se ud over markerne og en masse rådyr.

  De er søde på afstand, men ikke når de spiser alle blomsterne i mine krukker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan man mon få gode is i Prag Laila:):):)

   Slet
 11. Jeg kan se ud i haven, men får nu ikke kigget meget ud når jeg syer.

  SvarSlet
 12. Jeg sidder i vores fortelt, hvor jeg har et godt lysindfald. Er mere eller mindre flyttet til vores campingvogn, så her er naturen lige uden for døren, fuglene pipper og leder efter redemateriale og mad, egernet hopper fra gren til gren, og som noget af det bedste, jeg kan høre vesterhavets brusen. Ja, her er der ro og atter ro til at lave det jeg holder mest af, enten at sy patchwork eller "lege" med min symaskine så der bliver en gardarobe til undertegnede.
  God Påske
  mvh
  Joan Zinck

  SvarSlet
 13. Jeg kan se vores lille have, hvor det er ved at grønnes. Men mine kurve med påskeliljer ser dejlige ud, og der er knopper i de små tulipaner.
  God ferie.
  Knus Kirsten.

  SvarSlet
 14. Jeg kan se terrassen og de piletræer jeg har flettet i lørdags. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at sidde derude og sy og så kigge ind i stedet for. Men det venter jeg med til det bliver noget varmere ;-))

  SvarSlet
 15. Jeg kan se naboens ubebyggede grund, som er fyldt med gammelt brunt ukrudt, men under det blomstrer de lilla violer. Dejligt det er forår :-)

  God påske

  Kristina Hyldevang-Otto

  SvarSlet
 16. Hej jeg sidder og undrer mig over at græsset i min have allerede ser ud som om det trænger til at blive slået. Nå det må vente jeg vil hellere sy :-) God påske

  Dorthe Blaabjerg
  dobla@mail.dk

  SvarSlet
 17. Jeg saidder og kigger ud i min have, hvor de små mejser mæsker sig lystigt i solsikkefrøene, der hænger i en foderautomat i min troldhassel!
  Solen skinner, men det er hundekoldt! Nu må det altså godt blive lunere, så man kan sidde på terrassen og håndsy!

  God påske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke til dig, Annelise. Du blev ugens heldige vinder.

   Slet
 18. Hello Laila.
  God Påske.
  Jeg sidder og ser efter min ,når han kommer skal vi på campingtur. Ellers er der dejlige forårsblomster i alle mulige farver,en dejlig tid vi går i møde.
  Susanne Tappernøje. :)

  SvarSlet
 19. Hej Laila
  Den bedste tid på året er nu, det er så skønt at kikke ud på alt det der spirer og gror, samtidig sidde med sytøjet inde i varmen, når det er så koldt som nu.
  Rigtig god påske.
  Anne Lise
  Nysted

  SvarSlet
 20. Hej Laila
  Ja jeg kan - som flere andre - se ud i min have, lige nu blomstre de yndigste lyserøde hyacinter, og mejserne samler sammen til familieforøgelse, håber de får lov at være i fred for en sort kat, der ynder at besøge os.
  Ha´ en dejlig Påske.

  SvarSlet
 21. Jeg kan kigge ud på vores jordbærbed. Jeg er lidt bekymret for om stiklingerne vi satte kommer, så der bliver jordbær i år.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.