fredag den 16. marts 2012

Quilter-sjov

Fredag igen, hvor bliver tiden af? Jeg har fri fra skolen i dag og skal bruge tiden på at pakke BaliQuilt sammen i min mands bil. I morgen skal jeg til Fuglevad Mølle, hvor GentofteQuilterne, SokkelundQuilterne og de Grønne Quiltere afholder en venskabsdag. Det bliver spændende, har ikke prøvet at tage ud med butikken før.

Hvad skal med og ikke med? Hvor meget og hvor lidt? Hm, der bliver vist læs på.

Nå, det var ikke det, der var emnet for dette indlæg. Næ, det var langt vigtigere ting - nemlig ugens Quiltersjov. Denne uge et puslespil til lidt hyggeligt tidsfordriv, jeg lagde det på 2 min. 54 sekunder.Har du lagt det? Skriv en kommentar med din tid - bare for sjov.

Ugens gevinst er en lækker samling af batikker, nemlig månedens fatquarterpakke til en værdi af 150 kr. Fem flotte stoffer og en matchende rulle tråd. Hvordan vinder du den?

Du svarer på dette spørgsmål: Hvor befinder dit sidste quilteprojekt sig lige nu?

Skriv svaret i en kommentar til dette indlæg, der trækkes lod blandt alle kommentarer om en uge. Altså næste fredag.

Vinder af ugens gevinst fra sidste uge, 501 Quilting Motifs, blev Mona Schnefeldt. Der bliver sendt en bog til dig, så snart de ankommer til Korsør. Tillykke med den.

24 kommentarer:

 1. Mit sidste quilteprojekt putter min venindes datter sig under, et skønt slumretæppe.....
  Et knapt så færdigt et af slagsen, befinder sig på mit værelse og skal være færdig i næste måned ...
  Hilsen Mette
  http://framettesunivers.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Mit sidste projekt, ligger på sofaen, det er med flyvende gæs, det luner til fjernsynet.Er lige gået i gang med at Quilte det næste, hvor blokkene er storm at sea.
  Har vinterens projekter klar, så når vi tager i sommerhus, så bliver tæpperne lagt sammen, så må der quiltes ude i sommer.
  Vil ved samme lejlighed sige tak, plejer ikke at være så heldig at vinde.
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Mit seneste færdige quilteprojekt er ikke så stort. Det ligger og venter på at komme med ud i vores sommerhus, hvor det skal ligge og pynte på sofabordet.

  SvarSlet
 4. Mit sidste quilteprojekt var en lille bordløber, som lige nu ligger på vores sofabord med at par fyrfadsstager ovenpå.
  http://homemadebyquie.blogspot.com

  SvarSlet
 5. I en stor blå plastsæk, skal sy et til, til et andet barnebarn først, så begge kan afleveres samtidig, de er søskende.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit sidste quilteprojekt varmer mit barnebarn Mikkel når han fryser. Et sort rødt hvidt puttetæppe med stjerner. Syet og quiltet i hånden.

   Slet
 6. Mit SIDSTE projekt har jeg forhåbentlig ikke lavet endnu :-) men mit SENESTE projekt er et lille vægtæppe a la New York Beauty - hænger på væggen i entreen, så det er det første, man ser, når man kommer ind ad døren.

  Anne-Lise B.

  SvarSlet
 7. Lige nu arbejder jeg med måndestäppet fra Hanne men håber da at få nogle nye ideer og måske mönstre til symessen i Malmö imorgen ser ihvertfald frem til at få nogle nye ideer

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit seneste tæppe ligger på gulvet hos min nieces lille datter, hun nyder at lege på det, og jeg nyder at se på.
   Johanne Marie Andersen.

   Slet
 8. Hyggeligt, hyggeligt, men jeg skulle lige bruge 4 min. og 50 sek.
  Ha' en go' tur.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 9. Jeg slog dig med flere minutter, Laila, jeg klarede puslespillet på 5 min. og 15 sek., ha, ha! Men det var måske ikke på den måde? Mit seneste projekt er en lille brødkurv, ca. 1 uge gammel. Hvis du havde spurgt om UFOèr, havde du nok fået nogle andre svar! God Week-end, mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Brødservietten befinder sig i en papirpose, der venter den på få selskab af nogle dækkeservietter, der passer til. Inger

   Slet
 10. Mit sidste quilteprojekt ligger enten i en pakke på posthuset i Ans, eller min søn har afhentet pakken her i eftermiddag!

  Jeg har i al hemmelig syet et lækkert tæppe med fleecebagside til ham, som han kan varme sig under, når han 1. april får fast bopæl i Nuuk, Grønland! Så kan han sende en venlig taknke til sin mor, når han sidder deroppe i den arktiske kulde og fryser ;-)

  Hilsen Annelise

  SvarSlet
 11. Mit seneste projekt er lige blevet lagt i sofaen, det er en pude og den venter på selskab af en mere.
  Rigtig god fornøjelse i weekenden.
  Hilsen Lsi Holte

  SvarSlet
 12. 4 min og 22 sek. mit projekt ligger på en stol i stuen. der bliver det liggende de næste mange uger. p.g. af et brækket venstre håndled.
  surt
  hilsen Kirsten
  blog: Knude på tråden

  SvarSlet
 13. Jeg lagde puslespillet på 4,45 min. Jeg har sidst quiltet 3 små toiletpunge og der venter 14 kaffebrikker som det næste quiltearbejde.
  hilsen Anne Hansen

  SvarSlet
 14. Jamen jeg kan se "dem " herfra hvor jeg sidder. De er nemlig lagt sammen, og skal bare Free Styles.
  De sidste der er færdigt er så 4 dækservietter Der gik jeg helt amok med Zen Quilting
  Se lige
  http://www.youtube.com/watch?v=p7PXJolgDVs
  Det er så sjovt Jeg har bogen Zen-sational , den viser de på Youtube linket her.
  Den har jeg så købt i Baliquilt :):))

  SvarSlet
 15. Det ligger på sofaen. Det er et håndsyet og quiltet hyggetæppe af mange forskellige slags stoffer. (-:

  SvarSlet
 16. Mit befinder sig indpakket til en konfirmationsgave til min dejlige søn. Et stort håndsyet tæppe der har været mange år undervejs.

  SvarSlet
 17. Mit sidste quilteprojekt er ikke helt færdig, lige nu befinder det sig på syværelset, da stuen er ved at få nyt loft, ellers er det nemlig et tv-stykke :-) Mit sidste færdige projekt er et lille barnevognstæppe - med bamser efter Dorte Jollman - til en kommende verdensborger, hvis mor er mit gudbarn.

  SvarSlet
 18. Mit seneste projekt er en toilettaske til en fødselsdagsgave, den afleveres i morgen.
  AC

  SvarSlet
 19. Mit seneste projekt var 2 puder til en god veninde.
  Hun har fået dem, og var meget begejstret.
  De var lavet med en blok på 14 X 14 cm af 3,5 X 3,5 firkanter af forskellige balistoffer. Den ene pude holdt især i grønne og den anden især med lilla farver, dog med et lille frækt tuch af andre farver. Blokken afsluttet med en kraftig sort bomuld til størrelse 40 x 40 cm, håndquiltet på blokkens højre venstre side med det der puslespilsagtige,som gør sig så godt, synes jeg.
  De blev meget flotte. Jeg skal også have lavet til mig selv.
  Birgit Olsen

  SvarSlet
 20. Puslespil kan jeg ikke stå for. 2.55 min.
  Dejligt at komme til sig selv på den måde....

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.