lørdag den 10. marts 2012

En blok hver dag - blok 70

Endnu et rundt tal er nået, 70 blokke er tegnet i EQ7 og lagt ud. Jeg kan mærke, hvor meget det giver at øve sig lidt hver dag. Det er bare de dersens applikationer, der driller, men det kommer ;))

Dagens blok hedder "Flight of Swallows" og måler 12", det er en af mine favorittter med den stil. Jeg elsker at opdage de mønstre, som blokkene danner, når de sættes sammen.

Det er lidt tricky med den blomstrede stof, her er nogle af trekanterne lige lovlig turkis. Men det kan jeg kompensere for, når den skal sys i virkeligheden.

Dejligt med de mange svar på fredagssjov, og at rebussen ikke er for svær. Husk, der er tid endnu - helt til torsdag midnat. En kommentar er en chance og sender du svar på rebus er det en ekstra chance.

5 kommentarer:

 1. jeg afprøver lige at få skrevet en kommentar som anonym, det vil sige, dig som ikke har googlekonto, wordpresskonto, facebook eller andet.

  SvarSlet
 2. ok, jeg skrev kommentaren. klikkede udgiv, skrev de to mærkelige ord, som sikrer mig mod spam. Og så er det her, de fleste går i stå. Der er ingen udgiv knap. Så jeg trykkede enter mange gange. hjalp ikke, såtrykkede jeg på krydset, så boksen med kommentaren blev lukket og trykkede udgiv. Vupti.

  Laila

  SvarSlet
 3. Skriv din kommentar og vælg derefter, profil herunder. Klik så udgiv

  SvarSlet
 4. Jeg kan IKKE logge ind med min Google konto. Jeg kan kun skrive som anonym, og det er jo lidt besværligt at skulle logge ud for at skrive en kommentar.

  Er din opsætning i orden, Laila? Hos andre bloggere har jeg ingen problemer med at skrive kommentarer, så det er da underligt.
  Hilsen Annelise

  SvarSlet
 5. Det er en dejlig blok, meen...., mon ikke du skulle prove med et stof, der er mindre mønstret? Kærlig hilsen Inger Reich

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.