tirsdag den 14. februar 2012

En blok hver dag - blok 45

Nogen gang tror jeg, at jeg er ramt ikke light, men medium af demens. Måske er det bare fordi, det er længe siden, jeg har arbejdet med applikationer.

Men i dag, da jeg skulle tegne dagens blok, dæmrede det pludselig. Der er flere tegnemåder i EQ, jeg har indtil nu klaret blokker med EasyDraw. Men ved applikationer har jeg brugt EasyDraw + PatchDraw. Her tilføres et layer 2, hvor applikationsdele kan sættes på. Så "der er ingen bånd, der binder mig", stregerne for at fastholde delene er ikke nødvendige, når den rigtige tegneform vælges.

Dagens blok hedder "Heart Wreath" og måler 10". Den oprindelige har tre hjerter og tre blade, men min har fire af hver. Jeg har også valgt at bladet er lidt kurvet - en tegnefunktion i EQ.
Ja, det er lige før, jeg kom til at syntes om applikation.

2 kommentarer:

 1. Det skal du ikke være ked af. Vi er vist mange, der går hjernedød af og til.

  Det ser rigtig godt ud. Selv er jeg vild med at applikere.

  Go' dag.

  Hilsen Ingelise

  SvarSlet
 2. Tak, skal du have Ingelise. Ja, men jeg er da glad for at jeg ikke havde smidt det helt ud.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.