mandag den 2. januar 2012

Mystery Quilt

Det drillede lidt med del 3 i mystery quilten, jeg må have talt et antal strimler forkert, der var ikke nok. Men jeg havde valgt en strimmelpakke, så der var heldigvis råd for det. ;))Det drillede lidt med del 3 i mystery quilten, jeg må have talt et antal strimler forkert, der var ikke nok. Men jeg havde valgt en strimmelpakke, så der var heldigvis råd for det. ;)

Jeg kom i tanke om et fantastisk hjælpemiddel, da jeg skulle skære panelerne ud i dele på 2½ ". Min strimmellineal! Normal procedure, læg lineal, skær, flyt lineal, flýt den skårne del, læg lineal osv. Med strimmellinealen er proceduren: Læg lineal, skær, skær, skær, skær, flyt dele, læg lineal osv. Det var snildt.


Nu hænger alle blokkene på designvæggen og er nummeret, klar til sammensyning. Jeg ved ikke, om jeg er sådan specielt dum eller lider af en mild demens. En ting er sikker, jeg får altid vendt en blok eller fire forkert på vejen fra designvæg til symaskine. Der er også godt en meter. HA!

Nu har jeg fået nummersedler, de sidder på en ring, 8 blokke i hver række og op til 10 rækker. Så skal jeg bare huske at sætte mærket sådan udenfor sømrummet. Den er nemlig blevet syet i en gang, men overlevede.

2 kommentarer:

 1. den bliver flot, stor beundring for at du kastede dig ud i projektet!
  kh
  Bente

  SvarSlet
 2. Hvor ser det sødt ud, og den lille grydelap kage kommer da også med :):)
  Hvad hedder den strimmelpakke du har brugt ??

  Og Ja den lineal er så smart.Nogle gange kan man ikke forstå hvordan man har klaret sig uden.

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.