fredag den 2. december 2011

Quiltekursus - med de bedste undervisere - GRATIS!

Jeg har tilmeldt mig dette fantastiske tilbud, undervisning med input fra de bedste frihåndsquiltere i USA. Gratis, så kan det næsten ikke blive bedre.

Det er tidligere lagt på Facebook, men jeg er blevet gjort opmærksom på, at det jo ikke er alle, som er på Facebook. Og det er helt sikkert sandt ;))
Nu er tilbuddet også her, så jeg håber på en kommentar fra dig, som er frisk til at være med.
Hvis du også har lyst, så meld dig. Skriv gerne i kommentar, at du vil være med. Så kan vi "følges" og hjælpes ad.
Insights From SewCalGal: Take the Pledge - Registration for the 2012 Free M...: Do you want to learn or improve your free-motion quilting skills, using your home sewing machine? If you do, consider taking the pledge for...

3 kommentarer:

 1. Hej Laila,
  jeg har allerede meldt mig til, for jeg vil virkelig gerne lære det. Jeg er klar over at det egentlig kun er et spørgsmål om at øve, øve, øve, men det gør jeg bare ikke hvis jeg ikke skal.
  Dejligt at vi kan følges ad ☺
  kh
  Bente
  -husk at efterlade 1 (eller 2) kommentar(e) i min blog, så er du med i lodtrækningen af et gavekort på 50 dollar til Fat Quarter Shoppen

  SvarSlet
 2. I thіnk thаt is among the moѕt vital information fοr me.
  And i am satisfieԁ readіng your article.

  Hοωever want to statement on few common iѕsues, The web site
  style is great, thе articlеs іs really great : D.
  Just гight actіvity, chееrs
  My website : option binary trading

  SvarSlet
 3. Please let me knoω if you're looking for a author for your weblog. You have some really great posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd гeally likе to ωrіtе some materiаl fοг уouг blog in
  exchаngе foг a link baсk to mіnе.
  Ρleаѕe blаst me an emаil
  іf іntereѕtеd. Κudos!
  My web site - samsung galaxy note 2

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.