lørdag den 17. december 2011

International Quiltefestival

Sammen med mine kolleger skal jeg en tur til Prag i forbindelse med påskeferien. Hygge, samvær og shopping. Tænk, da jeg sad og læste i det nye Kludemagasin fra Dansk Patchworkforening, gik det op for mig, at der afholdes International Quiltefestival. Det gør der, mens jeg er der, juhuuu.
Hvor heldig kan være og ikke nok med det. Susanne skal med, jeg syr sammen med Suanne og hun er også min kollega. Så vi var inde og læse om Festivallen sent i går aftes. Det bliver så spændende. Er der nogen, som har været der før?

I am going to Prague with some of my colleagues Easter next year, shopping, having a good time og being together. Just imagine, as I sat in the couch reading Danish Patchwork Associations lastest magazine. I discovered that a Internatinal PatchworkMeeting is taking place at the time I am there!

Wauv, how lucky can you be? And if it isn't enough. My sewing friend AND colleague Susanne is also coming for Prague. Did we just go nuts yesterday, when we found out? YES.

Has anyone any experience with Prague?

1 kommentar:

  1. Ja det er da mere end heldigt
    Og tror I ikke Laila måtte sms mig kl 22.30 da hun opdagede det.
    Om man var på vej i seng, nej det kommer man da ikke ,når Laila har gjort sådan et fund. Jubii

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.