tirsdag den 29. november 2011

Mystery Quilt

Hver år nytårsaftensdag er der en sjov mystisk quilt fra Mary Mayhem, USA. Det foregår på den måde, at du henter instruktioner og beskrivelse af projekt nu. Nytårsaftensdag kl. 10.00 (deres tid) bliver der hver time lagt en ny del på. Du kan chatte online med deltagerne, der trækkes lod om gevinster undervejs og du kan stille spørgsmål. Jeg har prøvet det to gange og syntes, det er sjovt og lærerigt.  Fordelen for os på disse bredddegrader er, at du kan nå at skære ud fra formiddagen og være klar til kl. 17.00, hvor det sjove begynder.
Har du lyst til at være med, så vil jeg lægge link ud her også. Vi kan så have vores egen "snak" på dagen på dansk omkring projektet, det kunne bare være fantastisk med sådan en begivenhed.
Skriv en kommentar, hvis du vil være med. Du må selvfølgelig også meget kommentere alligevel.

Every year on Newyears Day Mary Mayhem has a mystery quilt on her website. You can get the instructions now and on that special day at 10.00 o'clock the rest is revealed every hour one instruction. I've been part of it twice and finds it amusing, fun and I learn a lot too.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.