torsdag den 21. april 2011

TQS første del klar

Midterpartiet er klar, uha der var mange spidser, som skulle passe. Men resultatet blev fint. Det er svært at vente med det næste, men men der venter lige et par blokke til Southern Sky- BOM. Februar og marts mere nøjagtigt, dem fik jeg med hjem efter rygsæk-kurset. April og maj får jeg til maj, der skal vi på kursus igen. Denne gang er det strip-therapy, altså en rulle med strimler og et selvvalgt projekt fra en af bøgerne.
EQ BOM april måned venter også.

The center part is finished, oh there was a lot of points to match. But I'm quite satisfied with the result, it's hard to wait until july for the next move. But actuallly two Southern Sky-BOM blocks are waiting AND april EQ BOM block is also waiting. So keeping the TQS still for a couple of months seems ok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.