torsdag den 17. februar 2011

Vinterferie-syning

En hel dag sammen med fire andre sytossede kvinder, skønt skønt. Jeg troede, jeg skulle sy en taske, men i går aftes fik jeg kolde fødder og valgte i stedet at medbringe noget af alt det, jeg allerede har gang i.
Jeg fik syet tulipandækkeservietter, de skal applikeres og quiltes i morgen. Jeg fik påbegyndt quiltning af Mystery fra nytårsdag. Og tænk i morgen mødes vi igen, hvad kan det mon ikke blive til ;))

All day spend together with four other women just as crazy for patchwork as I am, wonderful ain't it? I thought I was going to sew a bag, but got sencond thoughts yesterday. Instead I brought some of the stuff I already am working on.
I sewed tulip placemates, they are ready for applique and quilting tomorrow. I started quilting the mystery from newyears day. We are meeting again tomorrow. just imagine what I'll accomplish there ;))

1 kommentar:

  1. Have fun tomorrow , will Susanne be there ? Say hello to her if she is .Your quilt is so pretty !

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.