søndag den 30. januar 2011

Cascades

Keepsake Quilting har netop udsendt nyt katalog fyldt med fristelser, blandt andet quilten Cascades af Minay Siroi. Den har jeg nu "oversat" i Electric Quilt programmet, det er god træning i at bruge programmet. Ligesom det er sjovt at "gennemskue" opbygningen af mønstre og måske lige ændre til det, som jeg kan lide. Quilten er syet i mørke blå og lilla batikker og så med lysrækker af små gule kvadrater. Smuk ikke?
Skriv en kommentar med din mail, hvis du vil have EQ7-filen eller klik eller klik her for stofforbruget eller begge dele.

Keepsake Quilting has recently mailed the new catalog filled with temptations for quilter, among theese is Cascades by Minay Siroi. I've "translated" it in the Electric Quilt program, ít's good training in how to use the program. I also find it fun to "see through" the pattern and how it's build. Finally it allows me to make the adjustment, I find necessary.
The quilt is made from dark blue and purple batiks added light in the rows of bright yellow, beautiful isn't it?
Write a comment and you mail, if you want the EQ7 file or click, the fabric yardage or clik or maybe both.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.