fredag den 17. december 2010

18. december

Improvised feather quilting
Almost the 18. december right now and I'm having christmas holiday- that's so good. Hopefully I'll get to sew and quilt a lot. But first three nights in Germany with a friend with wellness and relaxing included. Look forward to that.

Door 18 will be ready and open for you in just a moment, so join in and have a look. The next block is just waiting for you to come and get it.

VISIT calendar - GET template.

In Danish:
Næsten den 18. lige nu og jeg har juleferie - det er bare lækkert. Forhåbentlig kommer jeg til at sy og quilte en masse. Men først venter tre nætter i Tyskland sammen med en veninde. Wellness og afslapning inkluderet, det glæder jeg mig til.

Låge 18 er klar til dig lige om et øjeblik, så kig forbi og se, hvad den gemmer. Den næste blok venter bare på dig, så få den hentet, ikk.

BESØG kalender - HENT skabelon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.