fredag den 10. december 2010

11.december

E's, W's and F's inspired by Patsy Thompson
Weekend at last and only one week left before it's time for christmas holiday. Don't worry, the calendar will not go on holiday. Come back and open a new door every day. Learn new stuff and watch the new block for the christmas quilt.

On a saturday like this you will find inspiration on how to use digital pictures in your quilting and have a new block for the christmas quilt.

Interested in another of Patsy's quilting patterns?

Visit calendar and open door. Get templates for the 11. block.

In Danish:
Endelig weekend og kun en uge tilbage, før jeg har juleferie. Men bare rolig, kalenderen tager ikke på ferie. Kom forbi og åbn en ny låge hver dag. Lær noget nyt og se en ny blok til julequilten.

På en lørdag som denne vil du finde inspiration til at anvende digitale billeder i patchwork og få en ny blok til julequilten.

Besøg kalenderen og åbn lågen. Hent skabeloner til den 11. blok.

Interesseret i flere af Patsys quilte mønstre?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.