onsdag den 4. februar 2009

Runner for Valentines Day

My Table Runner for Valentines Day is finished and I think it turned out pretty. Heavy and bright colours, but I like it. My friend did one in green and red with daisies instead of appliqued hearts, it nice too. Using christmas fabrics will make it a nice table runner for Christmas. I'm going to tell about it and learn the guild members in "symus" how to sew it on next tuesday.

In Danish:
Løberen til Valentins dag er færdig, jeg skal vise den til symusene på tirsdag. Det bliver spændende, hvor mange der skal sy den. Klare og friske farver, men jeg kan godt lide den. Min veninde har syet den i røde og grønne farver med margueritter applikeret i stedet for hjerter, den er også sød. Og med julestoffer ville den blive flot som juleløber.

1 kommentar:

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.