lørdag den 19. oktober 2019

Har du det godt?

Kære patchworkven

Det vigtigste er, at du har det godt. Skidt med hvor meget stof du har. Eller hvor dyr en symaskine. Det vigtigste er, at du har det godt. Så pas på dig selv.

Gør det, du elsker og elsk det, du gør. 

Som du måske har bemærket, så spurter tiden afsted. I sidste uge stod mit gamle ur af i butikken. Det har jeg arvet sammen med butikken, da vi købte ejendommen. Jeg tror simpelthen, at det gamle ur ikke kunne følge med i den hastighed, som tiden forsvinder i 2019.

Der kan være gået en uge og det har næsten lige været weekend. Eller har du det ikke også sådan?

Derfor skal vi virkelig passe på os. Træffe nogen valg, som gør os godt. Vi har kun et liv (så vidt vides) Så tag det bedste for dig. Og nyd det, ik 

Hav en skøn weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Tak for puslespillet, det er altid hyggeligt! Og det er rigtig hyggeligt, at se nogle damer, som har det rigtigt dejligt med deres håndarbejde, (man kan næsten høre dem)!! Og jo da, der er nok mange af os, som genkender det dèr med tiden, der flyver af sted! Er det ikke tegn på, at vi har det godt, og at vi hygger Os? Hvis vi kedede os, ville tiden nok føles laaang, mon ikke? Hav det godt, Laila, pas på dig selv, og rigtig dejlig tur til Houston, mange hilsner Inger
    P.S. Pyt med uret, det dur alligevel kun til at tælle tiden!!

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.