lørdag den 14. september 2019

European Patchwork Meeting - en fantastisk oplevelse

Det er ingen overdrivelse at kalde besøget i Alsace for intet mindre end en fantastisk oplevelse. Vi har boet på et hyggeligt lille familiehotel med bare 36 værelser. Og vi bor så i de 26 af dem. Hotellet ligger centralt i Colmar med 5 minutter til centrum.

Messen bød på helt vidunderligt smukke quilts udført på fineste vis. Flot håndværk og så megen inspiration.

Deltagerne på turen har været de mest fantastisk rejsegæster, så alt i alt en super fantastisk oplevelse.

BaliQuilt rejser til Alsace igen i 2021. Men ikke næste år. Det skyldes, at messen afholde den 3. weekend i september og det er så uge 38 næste år. Normalt falder det i uge 37 og her havde jeg plads på hotellet. Men uge 38 er fuldt booket til anden side. Så må vi se, hvor jeg så skal rejse hen i september næste år.

Puslespillet er et billede ude fra Eguishem, som vi besøgte onsdag. Det er en hyggelig lille landsby, hvor vi også var til vinsmagning.

I dag hvor du får mailen, er vi på vej mod Danmark igen. Søndag er vi helt hjemme igen trætte og med hovederne fulde af nye ideer.

Hav en skøn weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt3 kommentarer:

 1. Super flot puslespil, ser ud som en hyggelig by. Jeg elsker dine puslespil, tak for at du tager dig tid til dem. Kh Pia Ryom

  SvarSlet
 2. Inger R.
  Hej Laila! Tak for puslespillet, hyggeligt! Hvor ser det dejligt, fredeligt og hyggeligt ud i den lille landsby, skønt at besøge, og det må være herligt at bo der. Velkommen hjem igen, mange sy-hilsner fra
  Inger

  SvarSlet
 3. et super dejligt foto, og når man selv har været der, vækker skønner minder

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.