lørdag den 24. august 2019

Teknik er skønt - når det virker!

Teknikken driller - sådan måtte jeg skrive ud til abonnenterne på Block Magazine i denne uge. Der var en smart måde at betale for abonnementet, men det drillede. Og det, som skulle have ghort tingene nemmere, blev pludselig meget mere besværligt.

At betjene langarmen, når jeg quilter er også teknik. Og nu er der en computer på, mere teknik. Det driller også en gang imellem. Men jeg lærer den at kende stille og roligt.

Symaskinerne bliver mere og mere tekniske. Og det kan også drille, men vi lærer dem at kende og så går det efterhånden.

Teknikken er næsten på plads til at åbne for tilmelding til Lappeland. Jeg forventer at kunne sende mail på mandag til jer, som står på ventelisten. Du kan tilmelde dig listen længere nede i mailen. Og står du ikke det, så kommer det i næste nyhedsbrev.

Essensen af det hele må være, at teknik er skønt - når det virker!

I denne weekend er det tid til Træf hos Dansk Patchworkforening. Jeg deltager som Laila, da deltagelse med en stand desværre er en for stor økonomisk og tidsmæssig udfordring. Måske ses vi, så hils endelig på. Det er altid dejligt at få sat ansigter på de navne, som er på nyhedsbrevslisten.

Hav en skøn weekend og få syet lidt også, husk et par sting om dagen !

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


2 kommentarer:

  1. dejligt med en lille pause og lidt puslespil. hilsen Susanne Ena

    SvarSlet
  2. Inger R.
    Hej Laila! Tak for puslespillet, det er hyggeligt, og herligt at du gider! Surt med den teknik, der driller! Hvis det havde været mig, var jeg nok stået af for længe siden! Vi er heldige, at du er gjort af et andet stof. Håber at du alligevel finder tid til at sy lidt! Jeg kommer desværre heller ikke til træf, ærgerligt, når det oven i købet er på Sjælland i år! Rigtig mange sy-hilsner til dig fra Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.