lørdag den 17. august 2019

Hvordan vil du modtages?

At få en varm og imødekommende modtagelse er noget, som ligger mig meget på sinde. Når der kommer et menneske ind, som har valgt at bruge sin tid i min butik - ja så vil jeg gerne tage godt imod.

Rigtig mange kender jeg navnet på, det er jeg glad for. Og får også tilbagemelding om, at det er rart at blive husket. Så jeg gør mit bedste for at huske navne. Og ellers får du en varm velkomst alligevel.

På de ture jeg arrangerer, har alle et navneskilt. Så kan vi alle lære hinandens navne og det er nemmere at komme i kontakt, når navnet kan siges. Eller er det bare mig?

Turen til Birmingham i år var en undtagelse. Der var ingen navneskilte og det skal ikke gentage sig. De manglede efter min mening.

Sycafeerne har også navneskilte, når der kommer nye. Det er altså nemmere at tage kontakt, selvom vi patchworkere har rimelig nemt ved at falde i snak. Så gør skiltene lige det sidste.

Og det med navn er på mange måder en god og praktisk ting. Som da jeg i denne uge sendte spørgeskema ud om opsamling og ønske til siddeplads på turen til Alsace om en måned. Ja, så havde jeg da udeladt et felt, hvor der kunne skrives et navn. ARGH.

Det var en ommer. Ikke nemt at fordele nogen, jeg ikke kender navnet på.

Puslespillet er fra sidste Lær Om Lørdagen, hvor det handlede om at bruge strimmelpakkerne. Der kommer en video, indtil da kan du hygge med at samle brikkerne.

Kan du have en dejlig weekend,

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt
3 kommentarer:

 1. Tusind tak Laila. Det har ikke været lørdag uden dit puslespil.

  SvarSlet
 2. Inger R.
  Hej Laila! Tusind tak for puslespillet, det er bare SÅ HYGGELIGT! Det er altså bare hyggeligt og
  rigtig rart, at blive genkendt og kaldt ved navn, når man træder ind i Bali Quilt, skønt!! Håber på snart at få mulighed for en tur til Korsør,
  mange quiltehilsner, Inger

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.