lørdag den 22. juni 2019

Fik du set det, du ville?


Du kender det sikkert godt. Der skal komme gæster og der er mange forberedelser til det. Men når aftenen er gået og alt har klappet og I har hygget, så er du bare tilfreds. Og sådan har jeg det også efter MidsommerMarked.

Festen er slut for denne gang. Weekenden bød på et fantastisk og super hyggeligt MidsommerMarked. Jeg er bare så glad.

Og I guder, hvor har jeg været træt. To aftener, hvor fru Mogensen lå i sin seng inden kl. 21.00. Og jeg har absolut ingen problemer med at snuppe 9 - 10 timers søvn. Så jeg er ved at være udhvilet.

Tilbage er kun kassen med de mange tilmeldinger til Kreativt MidsommerMarked nyhedsbrev. Dem går vi ombord i næste uge.

Tusind tak til alle, som lagde vejen forbi. Lørdag bød på regnvejr for første gang, mens der er MidsommerMarked. Men de havde lovet skybrud, så det var ok med regnen.

Jeg har splittet et billede ad fra aulaen, så du kan hygge med et puslespil. Og så har jeg sammen med min søn splittet mere end 300 meter til de smukkeste strimmelpakker. Dem kan du alle sammen finde på webshoppen og butikken nu.

Mangler der lige en bestemt farve, så siger du til. Det er planen, at der ogå kommer Kona-pakker.

Kan du have en aldeles fantastisk weekend og få syet bare lidt, inden heksen brændes af.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej, Laila! Tak for puslespillet, og tak for et rigtig hyggeligt kreativt midsommermarked! Vi var der om søndagen, og det var herligt! Det er da ikke spor mærkeligt, at var blevet træt og trængte til søvn bagefter! Det var rigtig fint tilrettelagt, sikke et arbejde. Hav det godt, og prøv at slappe af en gang imellem, mange hilsner
    Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.