lørdag den 20. april 2019

Der er noget, som jeg alle skal have med.

Når du besøger BaliQuilt, skal det være en hyggelig oplevelse.

Det er grundtanken i det, jeg gør. Og det uanset hvor du møder mig. I butikken i Korsør, i webshoppen, på facebooksiden, til en sycafe, på et kursus eller i en bus ud i verden. Og hvad mener jeg så med det?

Jo, du skal føle dig velkommen og taget godt imod. Gå fra vores møde med en fornemmelse af, at du betyder noget. Og du har hygget dig, mens du var her.

Jeg hører meget gerne fra dig, hvis du har forslag til forbedringer. Og fortæl hele verden, hvis du har haft en god oplevelse.Sycafeerne er specielt hyggelige. Der kommer 10 kreative kvinder eller lidt flere. Og de flytter ind for nogen timer. Lad mig forklare nærmere.

Kigger du på billedet, ligner det måske alle andre kursuslokaler. Men jeg ved, at Mona har en lille fodskammel stående, som kun hun bruger.

Jeg ved, at der til venstre for Hanne står en taburet, så sytasken lige kan stå der.

Og på bordet ved siden af sidder Bente, som lige kan finde en plads til sit strygejern og strygeplade også.

Sycafe er hyggeligt og det er noget, som jeg gerne vil, at alle får med.

Jeg hygger i Bremen i påsken, ønsker dig en dejlig weekend og find du også lidt hygge et sted.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt
2 kommentarer:

 1. Inger R.
  Hej Laila! Tak for puslespillet, igen! Det ser som altid hyggeligt ud med aktive kvindfolk, der har en dejlig dag med ligesindede i gang med deres fælles hobby, så skønt! Og det er ret sjovt og hyggeligt, at du kender vanerne hos hver enkelt. Mange hilsner til alle, nyd den sidste del af påskeferien,
  Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Inger
   Tusind tak for din kommentar, du er bare trofast her.
   Håber du havde en skøn påske, det havde jeg.

   Kram fra
   Laila
   BaliQuilt

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.