lørdag den 12. januar 2019

Patchworkblade til restestoffer

Hvor kommer rester fra? Hvornår er et stof blevet til en rest?

To essentielle spørgsmål for en patchworker. For det er (næsten) med stoffer som med nullermænd eller de ekstra kilo på sidebenene. Pludselig er de der. Og når de først er kommet, så er de svære at komme af. De tiltrækker ligesom flere af deres egne. 

Sidst på måneden skulle mit bud på at holde dig i hånden, mens du "gnasker" dig igennem bunken af skønne stoffer i dit hjem være klar. Men vær sikker på, at jeg gør dig opmærksom på det, når det sker. 

Indtil da kan du fx bruge Block Magazine fra Missouri Star Quilt Company. Det er et kanon spændende og flot patchworkblad til en billig pris. Der er lige kommet et nyt nummer på hylden. Super spændende og flotte projekter. Blandt andet med en af mine yndlingsblokke - Pinwheels. 

Og så kan du altid anvende dine rester til projekterne. Jenny Doan tager nemlig udgangspunkt i precuts. Altså strimler på primært 2½ inch og kvadrater på henholdsvis 5 og 10 inch. Og det kan du hurtigt forvandle dine egne stoffer til. Så er det kun at finde et basisstof til bunden, som skaber ro i dit projekt.

Og bassistoffer kan jeg også hjælpe dig med. Du er altid velkommen til at komme forbi med det, du har. Og så finder vi noget, som passer til det. 

Hjælp kan du også hente i gruppen "BaliQuilts Venner" på facebook. Det kunne fx være et projekt fra bladet, som du vil have hjælp til. Der er altid nogen klar til at hjælpe og ellers er jeg der også for dig.

Hav en skøn weekend og få nu syet lidt, det er så hyggeligt.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej, Laila! Tak for puslespillet, det er bare hyggeligt hver gang! Du har helt ret (selvfølgelig), BLOCK MAGAZIN er bare suveræn m.h.t. at få bugt med nogle af resterne. Så bliver der jo også plads til nye rester, og jeg venter altid i spænding på det nye blad.
    Rigtig dejlig weekend til alle, januar-vejret er perfekt til at sidde inde og sy, kærlig hilsen
    Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.