lørdag den 1. december 2018

Hvorfor mødes vi?

Hvad er det, som får quinder til at stå op meget tidligt. Pakke sysager og godt humør og køre afsted til en omgang sycafe?

Der er plads til 12 i butikken, det er når alle borde og stole (på nær min) er taget i brug. Borde med klapper er slået op. Reol er rullet væk. Og så går det meget godt.

Og særlig onsdag morgen hver anden uge er der brug for alle stole. Sidste gang blev rekorden slået. Der var tilmeldt 12, det er så dejligt at kigge ind på begivenheden og se, hvor mange gæster, jeg får.

Det betyder, at jeg kan gøre klar, så alle får en plads til enten maskin- eller håndsyning.

Men sidste gang der slog vi alle rekorder, der var faktisk 14½ deltagere. Den halve var Karen, som bare var fordi. Og alligevel fik en kop te og et stykke brød og lige viste frem i pralerunden. Men ikke skulle sidde. Uha, der var varmt i lokalet. Termometeret viste 23.8 grader på et tidspunkt.

Men det er jo et luksusproblem at have. Og alle fik altså en plads. Men 10 - 12 er stadig mere passende. Så det går jeg stadig efter.

Og det som får quinderne til at møde op, det er jo det skønne fællesskab, der opstår. Vi lærer hinanden at kende. Og ser frem til at mødes igen. Hygger, snakker og syer selvfølgelig. Det er jo det, det hele handler om.

Et par sting om dagen, det hjælper på sagen !

Rigtig god weekend

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt1 kommentar:

  1. Inger R-
    Hej Laila! Igen tak for puslespillet, det er altid hyggeligt. Der er sandelig også skruet op for hyggen i butikken, hold da helt op! Ja, det er dejligt at sy sammen med andre, bliv ved med det! Rigtig god og dejlig julemåned til alle, mange hilsner Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.