lørdag den 6. oktober 2018

Gik du glip af noget?

Tusind tak for sidst til alle de skønne glade quinder og et par enkelte mænd, som besøgte BaliQuilt til Quiltrally sidste lørdag.

Det var en helt igennem vidunderlig og dejlig dag. Tænk at have sådan et job, jeg er vel nok heldig.

For dig som ikke nåede det, havde andre gøremål eller bare bor så langt væk, at det ikke kunne lade sig gøre. Så gik du glip af noget.

Men før du går helt ned med flaget over det, det vil nødigt have sker. Så læs lige lidt til.

Jeg og min skarpe assistent ud i billeder og webshop aka Liz arbejder benhårdt på at kunne servere lørdagens menu for jer. Så fat mod, alle I gæve patchworkere, som læser med her. Der kommer også noget til jer.

I dag kommer der sørme et puslespil, denne uge har jeg manipuleret med billedet af Karen. Hun var hos mig tirsdag og quiltede den smukkeste restequilt. Den er syet af strimler på papir. Det har jeg. Og jeg er sikker på, at du har strimlerne.

Hav en skønherlig weekend, og husk at få syet lidt.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt
1 kommentar:

  1. Inger R-
    Hold da helt op, hvor er det flot! Det er virkelig godt gået, Karen, det er bare en super-fin quilt du har lavet. Hvor kommer alle de rester dog fra? Tak, Laila, for puslespillet, det er altid hyggeligt. Mange hilsner fra Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.