lørdag den 11. august 2018

Jeg tror, jeg har løsningen til stofferne i din skattekiste

Kære patchwork-ven

Jeg har en mission, nemlig at hjælpe dig til at få brugt stofferne i skattekisten der hjemme. Lade din kreativitet blomstre og få dem omsat til flotte projekter. Løsningen vender jeg lige tilbage til.

Ferien er slut, det er altid lidt sejt at komme i gang igen. Men jeg har det bedste job i verden, det gør tingene meget lettere. Som du måske ved, har jeg renoveret mit kontor/værksted i ferien.

Liz, som arbejder i fleksjob på kontoret, sagde du holder altså fri, så du kan arbejde. Hm, hun har jo lidt ret. Men lukket skulle der være, for ALT og det var meget, blev rykket ud i butikken imens.

Men det er blevet kanon godt, der mangler kun at blive flyttet helt ind på den sidste reol. Men ting tager tid og derfor er nyhedsbrevet også en smule forsinket i dag. Men det kom altså.

Tilbage til skattekisten, jeg har trykket på knappen inden ferien og bestilt en basisserie mere. Jeg har allerede næsten 200 stoffer i Quilters Palette fra Jinny Beyer og på vej er 80 stoffer i mere moderne tryk.

Hvorfor basisserie, tænker du måske. Jo, for så har jeg altid og jeg tør godt love altid, et stof som kan bruges sammen med det, der kan bruges sammen med det, du har i skattekisten. Så prøv mig på det, medbring et stykke eller ti og jeg finder en makker eller ti.

Den sidste basiserie skulle være komplet inden Quiltrally den 29 september. Men der kommer en god portion i næste uge.


Rigtig god weekend til dig.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt
1 kommentar:

  1. Inger R,
    Hej Laila! Velkommen tilbage på bloggen, du skal vide, at du har været savnet! Det lyder ikke som om, at du har holdt meget ferie, har du glemt, hvordan man gør? Men det er altså rigtig godt, at høre fra dig igen! Tak for puslespillet, det har også været savnet. Hvad er det for noget spændende noget, Kirsten har gang i på quiltemaskinen? Det ser interessant ud, i hvert fald. Det lyder også spændende med de nye Jinny Beyer-stoffer, dem glæder jeg mig til at se. Igen: Velkommen tilbage på pinden, Laila, mange glade hilsner fra Inger.

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.