lørdag den 12. maj 2018

Et langtidsprojekt over to år

Kender du det, at nogen ting tager bare mega lang tid. Selv om de i virkeligheden kan klares på et par aftner i mit tilfælde. Så er der bare nogen ting, som bliver udskudt og udskudt nærmest i det uendelige.

I mit tilfælde var det to sofapuder, som min mand havde bestilt. For vist mere end to år siden. De er lige blevet færdige. Jeg er begyndt på dem mange gange, der har været flere udgangspunkter. Men hver gang kom der noget i vejen.

Men nu er de færdige og står på sofaen og ligger nydeligt under hovedet på min mand, når han strækker en dårlig ryg på sofaen. Og så passer de perfekt til et maleri i netop lilla, gul og rød. Og mandens ynglingsfarve er gul. Jamen, jamen.

Du er velkommen at skrive en kommentar og fortælle om dit langtidsprojekt. Det vil jeg glæde mig til at høre om.
Sofapuder skåret med Pineapple Trim Tool

Puderne er skåret med Pine Apple Trim Tool og er fire 10" blokke. Nemt og enkelt med linealen. Du kan se en video, hvor jeg viser det. Den ligger på min youtube-kanal.

Kender du også det, den fede følelse når sådan et projekt er klaret. Det er bare skønt. Og der er god samvittighed til at begynde et nyt sjovt projekt.

Der var ingen slutdato på puderne, det var måske derfor, de blev udskudt.

Mens der på andre ting er en sidste frist. Det er der fx på pladserne i bussen, hvad enten den kører til Alsace, MidsommerMarked, Odense eller Prag. Har du planer om at deltage på en tur, så kontakt mig hellere nu. Sidste tur til Prag blev udsolgt på 1½ dag. Næste tur er næste fuldtegnet. Du kan tilmelde dig turene i Danmark på min webshop. Vil du med til udlandet, så kræver det en mail til laila snabela baliquilt.dk

Nederst i dette finder du ugens hyggestund for mange. Nemlig puslespillet med et billedet for en hyggestund i ugens sycafe onsdag morgen.
Det kunne være rigtig hyggeligt, hvis du lige smed en hilsen til mig og skrev, hvor du kommer fra. Så bliver det sjovt at se, hvor langt omkring puslespillet kommer.

Rigtig god weekend

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


8 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Du efterlyste, hvor langt puslespillet kom rundt. Jeg bor i Hammel og lægger puslespillet hver lørdag.
  En hyggelig ide
  Det ser ud, som i har nogle hyggelige sycafeer. Ærgerligt det ikke er lidt nærmere.
  Hilsen
  Birgit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgit
   Super dejligt at høre fra dig. Og Hammel er da et pænt stykke væk. Det ville være hyggeligt, hvis du var med her. Så sig til, når du er i nærheden
   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet
 2. Inger R.
  Hej Laila! Ja, jeg kommer altså fra Haslev! Jeg hygger mig også altid med puslespillet, og er lidt bekymret de lørdage og ferier, hvor jeg ikke er hjemme ved computeren. Det er bare SÅ hyggeligt med de billeder/puslespil, for ikke at tale om, hvad fru Mogensens har oplevet og skriver om. Tusind tak for det hele, Laila, og tak for at du orker, Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Haslev er fint og også et godt stykke væk. 73 km fra mig, jeg ved det, for jeg kørte frem og tilbage i fire år til seminariet.
   Tusind tak, fordi skriver så trofast.
   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet
 3. Jeg bor i Børkop - en landsby mellem Vejle og Fredericia.
  Hver lørdag bruger jeg tid på at lægge dit puslespil. Altid spændende, hvad billedet forestiller.
  Vi har en dejlig patchworkbutik her i Børkop, hvor der heldigvis er sycafe` i vintermånederne.
  Håber dit kursus her 13.-14. juni bliver gennemført. Jeg er tilmeldt og afventer at høre fra dig. De bedste hilsner fra Else

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Else
   Tak fordi du skriver. Og hvor er det godt, at du har en hyggelig patchworkbutik i nærheden.
   Jeg har skrevet til alle vedrørende kurser, desværre var der kun tilslutning nok til accuquiltkursus sidst i juni.
   Laila
   BaliQuilt

   Slet
 4. Hej. Laila, det er meget flot at du gider ligge puslespil ind til os, jeg er fra Løsning og nyder at lave dem ind imellem syningen. Der er lidt langt til Korsør, men kommer over til midsommer marked, var der også sidste år, der var godt nok mange mennesker, men fik set og købt en masse alligevel.
  På gensyn Ruth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ruth

   Tusind tak for din kommentar. Løsning er lidt langt fra Korsør, jeg er super glad for, at du kommer til MidsommerMarked. Du må endelig kigge ind og sige, det er dig fra Løsning ;)

   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.