lørdag den 14. april 2018

Applikation på Accuquilt er nemt

Accuquilt skæremaskine kan også skæres vliesofix. Du stryger simpelthen bare vliesofix på stoffet og kører det gennem maskinen. Det viser jeg til Lær om Lørdagen i april mellem kl. 10 - 14.

Demonstrationen gentages løbende og tager ca 10 minutter. Det er ikke nødvendigt med tilmelding, du møder bare op.

Her er en quilt med sommerfugle, som er skåret med Accuquilt. Et lag vliesofix tæller som et halvt lag. Du kan altså skære 1 - 2 lag stof med vliesofix på en Baby Skæremaskine og 2 - 3 på en GO Skæremaskine.

Det kan ikke være nemmere, vel.

Herunder er billedet skilt ad til ugens puslespil. Det skulle være lidt lettere end sidste uge, håber jeg. Men du kan klare det.

Rigtig god weekend og god fornøjelse med puslespillet.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


1 kommentar:

  1. Inger R.
    Hej Laila! Det var dejligt at turen til Prag var vellykket, det må den da være, når bestillingerne til næste tur allerede er i fuld gang. Tak for puslespillet, helledusseda, hvor er den fin, den sommerfuglequilt! Lækkert at der altid er nogle kreative mennesker, der finder på nye dimser, mønstre, blokke o.s.v., og så deler,- mange tak! Masser af hilsner fra Inger

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.