lørdag den 10. februar 2018

Quiltning på langarm

Februar er næsten halvvejs, der er fundet en vinder blandt modtagerne på mit nyhedsbrev. Hvis du også vil have chancen for at vinde enten "Quilt selv" eller "Quilt Laila", så tilmelder du dig mit nyhedsbrev her til højre eller på min hjemmeside. 


Jeg har fortalt det før, men gør det lige igen. Alle, og jeg mener alle, kan quilte på min skønne langarm Bernina Q24. Jeg klarer det tekniske og kedelige, du quilter og hygger dig med det sjove.
Det er da en god fordeling, eller.......

Lis quiltede for første gang forleden. Hun havde medbragt en flot quilt syet af rester. Hvor kommer de dog fra (smiler). Vi havde talt om, at quilten skal være skåret vinkelret lige på alle sider. Og at bagside og vat skal være 10 cm større på alle sider.  Sådan går det jnemlig nemmest med at få quilten op.

Men har du en quilttop og bagside liggende, som ikke kan opfylde det perfekte. Jamen, så finder vi en løsning. Og har du en quilt liggende, som er limet sammen. Så finder vi også en løsning der.
Hellere det end at de aldrig bliver færdige. Det fortjener du ikke.

Men quilts som er riet sammen, det kan maskinen altså ikke klare. Ritråden fanger syfoden hele tiden og det er noget skidt. Så riningen må du pille op, hvis du quilte på langarm eller have quiltet på langarm. Sådan er det.

Quilter du selv, så koster det 250 kr for oplæring samt 150 kr pr time. Der til kommer tråd og mellemfoer. De fleste bruger 3 timer til et slumretæppe.

Quilter jeg, så koster det fra 250 kr pr kvadratmeter. Der til kommer tråd og mellemfoer.

Bredden på din quilt kan være op til 275 cm lige om lidt. Jeg har nemlig bestilt ombytning til en større ramme.

Kontakt mig, så finder vi en dag til dig eller din quilt. Det vil jeg glæde mig til.

OG så er det jo lørdag. Og det betyder puslespil, hvis du har lyst. Det er herunder. Rigtig god fornøjelse med det. Og hav en skøn weekend.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt

2 kommentarer:

 1. Inger R.
  Hej Laila! Superfin quilt, Lis har syet, og quiltningen er bare så flot, helt klart, at Lis ser tilfreds ud! Ja, hvor kommer dog alle de rester fra? Og selv om de fleste af os har masser af rester, sker det jo af og til, at man lige står og mangler en nyt stykke stof! Tak for puslespillet, og fortsat rigtig god weekend, masser af hilsner fra Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Ja, Lis var bare rigtig glad og det forstår jeg godt. Det er jo dejligt selv at gøre quilten færdig.
   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.