lørdag den 23. september 2017

Accuquilt hos Måløvquilterne

Fredag var jeg i Måløv, nærmere bestemt hos MåløvQuilterne, som holder til i et meget lækkert sognehus ved siden af kirken.

Klubben har et stort lyst lokale i kælderen, som de låner til en symbolsk betaling. De meget kreative medlemmer udstiller i weekenden den 14 - 15 oktober i Hundige Kirke. Klubben havde bedt mig kommer og hjælpe dem med at tage deres Accuquilt Go i brug. Den købte de på Kreativt MidsommerMarked i år. Og den har altså ventet til nu med at blive brugt.

Kurset var bygget op omkring de skabeloner, som klubben havde købt. Hexagoner, romber, trekanter til hexagonerne og så Value Die, som er med i kasse med skæremaskinen.Der var meget at vælge mellem og selv som patchworker må der træffes nogen valg.

I dag er det lørdag og du skal ikke snydes for et puslespil. Det er også fra kurset hos MåløvQuilterne.
hyg dig med det, hvis du har lyst og ellers spring over.

Rigtig god weekend til dig.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.