lørdag den 11. februar 2017

Du må godt

Nogen af teksterne til de reklamer, som vises på tv, bliver hængende bedre end andre. Du må godt tage en flødebolle - er en af dem. Du ved sikkert, hvad jeg mener.

Sidste uge hos i klubben hos Korsør Quilterne havde Tina "bagt". Det var friske flødeboller. Og de er ikke til at stå for.

Måske kan du finde den på billedet. Hvor jeg ellers har gang i sekskanter syet over pap.


4 kommentarer:

 1. Hejsa! 1000 tak for puslespillet! Det ser meget kreativt og hyggeligt ud, men flødebollerne kan jeg altså ikke få øje på. Og hvorfor? Det er da fordi I har spist dem, frække tøser! :-) Knus og mange hilsner, Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger
   Jo, vi spiste en del. Men på billedet er der altså en. Jeg kan give dig lidt hjælp til at finde den. Den er spids og den er hvid. ;)
   Knus til dig
   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet
  2. Hej igen! Nå...., er det virkelig en flødebolle? Jeg troede, at det var en fancy nålepude! Jeg kiggede jo efter noget med brun chokolade, I er altså alternative i Korsør!! Håber at det smagte, knus og hilsen Inger

   Slet
  3. Hej igen
   Ja, jeg tænkte nok, det var der, du ikke kunne få øje på flødebollen. Vi kan mange ting i Korsør.
   Knus og den smagte rigtig godt.
   Glade hilsner
   Laila
   BaliQuilt

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.