lørdag den 21. januar 2017

Lineal som kan bruges til rester

Sidste gang der var sycafe hos BaliQuilt, viste Hanne sin udgave skåret med Wacky Web Lineal fra Missiouri Star Quilt Company. Den er blevet til et puslespil til dig.

Linealen anvendes til 10" kvadrater, som kan købes skåret ud eller du kan skære af dine rester. Kvadratet deles diagonalt på midten. Linealen lægges på og der skæres tre dele. Herefter sys en strimmel på hver side af den midterste del og så finder du to nye dele og syer på. Det hele sys på en papirtrekant, som sikrer, at du kan skære den lige og får et flot resultat.
Du kan se Jenny Doans video her. 

Linealen kan anvendes til flere projekter den dette, klik for at se flere ideer til linealen. 

Linealen kan du købe hos BaliQuilt, ligesom jeg også forhandler Block Magazine. Det er et blad, som udkommer seks gange om året fra Missiouri Star Quilt Company. Ti flotte nemme projekter hvor du kan bruge rester og så en bundfarve.

Hyg dig med at samle puslespillet, hvis du vil se Hannes quilt. Den er syet af julestoffer og skal bruges som dug. Det er da en rigtig god ide til at få bugt med julestofferne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.