lørdag den 26. november 2016

50 Shades of Grey

Kære patchwork-ven
50 Shades of Grey er titlen på saftig roman om en ung piges bekendtskab med en stenrig mand med et udseende som en græsk gud. En bog som emmede af sovekammerluft og som de færreste lod ligge fremme.

50 Shades of Jane
Lige modsat er det næsten med quilten, som jeg så på udstillingen i Houston. 50 Shades of Jane, som henviser til Dear Jane. Som refererer til Jane Stickles quilt fra 1863 med 244 blokke. I den originale quilt er blokstørrelsen 4", hvilket er godt 10 cm. Altså meget små blokke. Quilten i Houston er syet af Judy Hamrick fra USA.

Dear Jane
Har du fået lyst til at sy sådan en Dear Jane, men ikke kan overskue 224 blokke, så har jeg hjælpen til dig. Et program med alle blokkene, vejledning og information om quilten. Du kan mikse og matche det hele på computeren. Og sammensætte din egen Dear "dit navn"
 quilt. Måske med lidt større blokke, måske nogen færre blokke. Hvem ved. Du kan se programmet til Dear Jane her.

Og er du stadig helt fortabt ved tanken, men har lysten. Så kan du glæde dig til jeg åbner for Dear Jane klubben i 2017.

Hav en super skøn weekend og husk, der skal også være tid til at sy.

Glade hilsner
Laila
BaliQuilt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.