fredag den 1. august 2014

Vind et gavekort i Quiltersjov hver fredag!

Tillykke til skribent nummer fire i rækken, som er ugens vinder af et gavekort til BaliQuilt. Det vil sige, at Ane har vundet.

Ane, du får gavekortet ved at sende mig en mail senest næste fredag. Jeg kvitterer med en kode, som giver dig 125 gode danske kr. at købe for.

Ellers har der helt ekseptionelt været fuldkommen enighed blandt jer, som har skrevet kommentar om at quiltersjov skal blive på bloggen.

Jeg forstår jeres overvejelser og kan snildt følge tankegangen i, at det er mere "privat" her. Og at det måske drukner på facebook. Det kunne bare være hyggeligt med endnu flere kommentarer.

Konklusionen bliver, at quiltersjov bliver her, men får en lille plads på Baliquilt på facebook i den skrabede udgave. Det vil sige, at jeg poster spørgsmålet der også. Mere om det længere nede. Tak for jeres tid.

Ugens puslespil bliver et par nålepuder med båndbroderi, det er igen Birte, som har syet. Jeg har netop åbnet for tilmelding til kurser og et af dem, er netop båndbroderi. Er du nysgerrig efter mere, kan du se kursusprogrammet her.

preview32 pieceBåndbroderiOki, doki - der er klar bane for en lille rebus også. Den har noget at gøre med dagens åbning, så fås der ikke mere hjælp til den.

 

 
Ja, som du måske ved, har jeg haft lidt mere end travlt med at omlægge til nyt kassesystem. Det er ikke blevet til meget syning. Det har også været mere end varmt, men derfor kan der godt sys. Det ved jeg også, at der bliver - næsten uanset hvor varmt det er. Har set billeder af mange fantasifulde indretninger i hjørner på terasser med blæser og kolde drinks indenfor rækkevidde. Og det lyder da mega hyggeligt. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?
 
 
Hvad har du syet her i den seneste varme tid og ikke mindst HVÓR har du syet?
 
Skriv dit svar i en kommentar her eller på BaliQuilt facebook (det er tilladt at skrive begge steder og dermed have to chancer for at vinde - jow jow)
 
Fristen er som altid næste fredag kl. 13.00 og du er med i lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.
 
Lodtrækningen sker tilfældigt blandt kommentarerne, bloggen tæller først og derefter facebook. Er der 20 kommentarer på bloggen, så er de nr. 1 - 20 og facebook-kommentarer er så nummer 21 - ?
 
 
Indtil vi ses, pas på dig selv!

23 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Jeg syr på GF tæppe sidder gerne udenfor i skyggen
  Velkommen på FB, med ugens filosofiske...
  go´weekend
  vh Karin L

  SvarSlet
 2. Jeg har syet hver dag. siddet på terrassen og dovnet den. Har syet på Mosters Stoffers Sommer Mysteri

  SvarSlet
 3. Jeg syr både ude og inde, jeg er igang med dækkeservietter til min søster:-)
  Good weekend.

  SvarSlet
 4. Jeg startede inde på et tæppe til datteren, men siden varmen begyndte har jeg kun syet lidt på ferien på terrassen.
  Mvh. Kristina Hyldevang - Otto

  SvarSlet
 5. Jeg er så heldig at have en kølig kælder. Når det er blevet for varmt er jeg gået i kælderen hvor jeg er startet på at sy et tæppe med valmuer. Det blæser for meget udenfor til at jeg kan ha' noget med ud. Mvh Jette Carlsen

  SvarSlet
 6. Hej Laila, jeg er ved at sy et tæppe til "knægten", og der bliver syet ude og inde. Selv om det er varmt, er der stadig gang i både sy og strik. Super skøn sommer :-) Mange hilsner Jane.

  SvarSlet
 7. Hej Laila
  Jeg har ikke syet så meget p.g.a varmen, men det er da blevet til 3 æsker = den store syæske med 3 indsatser, en lille firkantet på 10x10, samt en sekskantet med skillerum på 13 cm........jeg har stort set siddet indendørs da jeg ikke har kunnet holde ud at sidde ude.
  Dit kursusprogram er super godt og jeg har da også allerede tilmeldt mig det med båndbroderi.......er alvorligt bange for at jeg nok ikke kan leve uden Happy Village kurset også, så det ryger nok også i indkøbskurven :o)
  Rigtig god weekend og mange hilsener fra Tina :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. PS: super sød nålepude Birte har lavet - hun er bare SÅ dygtigt :o)

   Slet
  2. hej Laila jeg har syet meget dog ikke da det var varmest, men så kommer jeg osse til at savne det. jeg har quiltet en ufo syet et par grydelapper ,syet min top til stjernetæppet færdigt syet blokke sammen med klude marie på hendes blok syet en gavepung lige nu er jeg i gang med at sy de bordløbere med katte aplikeret Det er fra det norske quiltemagasin nr 3 det er en gave til min svigerdatter jeg skal sy 3 stk hun bruger dem som dobbelte dækservietter god week-end Ane

   Slet
 8. Hej Laila.
  Jeg har lige været på campingferie i Korsør (tak for sidst). Vi kørte ture om dagen, så jeg syede på mine brødkurveservietter om aftenen. De var gjort klar med pap og skåret stof, så jeg kunne variere arbejdet. Efter vi er kommet hjem, sidder jeg ude i skyggen og quilter dem, for det er dejligt at sidde med noget småt i varmen fremfor et stort tæppe

  SvarSlet
 9. Jeg har syet flag i bilen på vej ned gennem Tyskland

  SvarSlet
 10. Jeg er i gang med at håndquilte Songbird, som er designet af Bronwyn Hayes, det foregår i skyggen på terrassen ellers har jeg syet en nålepude, når det blev for varmt at quilte.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 11. Varmen skal da nydes, så jeg sidder ude på terassen under parasollen og syr små firkanter, som gerne skal blive til pude. Mvh. Lone J.

  SvarSlet
 12. Jeg får ikke syet så meget her i den dejlige varme sommer
  HAr det så som en hyggelig tradition at jeg skal have min symaskine ud i haven og sy. Det er helt specilet at sidde ude og sy, og i år blev det i drivhuset. Godt med åbne vinduer , og så er det rigtig hyggeligt Jeg fik syet grydelapper. Skåret på min Scan Cutter, så det var lige til at gå til.

  SvarSlet
 13. Hej Laila
  Jeg har ikke syet så meget, på de rigtig varme dage. Jeg synes det er svært at holde nålen fast, når jeg sveder. Jeg elsker, at sidde under vores opstammede syren og sy eller læse. Det er ikke til, med noget stort og varmt lige nu, så jeg har sat et stort sengetæppe p pause. Meget belejliget er der så kommet tre små nye, i den seneste tid og endnu en kommer til verden om 6 uger, så jeg syer barnevognstæpper.

  SvarSlet
 14. Hej Laila!

  Nej det vil jeg bestemt ikke prale med, at jeg har. Det er simpelthen alt for varmt, men jeg er så småt begyndt at gøre noget klar til syning i den kommende sæson i patchwork klubben. Meget bliver det ikke til endnu, men det kommer.

  Derimod søger jeg lidt efter noget inspiration på nettet indimellem, ellers er jeg ude i skyggen med en god krimi.

  Go' weekend.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 15. Hej Laila
  Jeg sidder for det meste ude på min lille altan og syer hexagon i forskellige størrelser, skulle gerne komme til at ligne stokroser. Blev jo vældig inspireret af turen til Holland sidste år. Der er da også blevet syet lidt på maskine, er i gang med disapering hourglass

  God tur til Birmingham

  Hilsen
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 16. Hej Laila

  Syning er det ikke blevet til meget af i sommer - men det er normalt for min sommer. Men en bordløber er det blevet til.

  hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 17. Da det er på maskine der syes her, foregår det inde - dog har jeg spekuleret på om symaskinen skulle ud på havebordet ? Har haft børnebørn på ferie og den store på 10 år fik syet et par puder med farmors hjælp (hun er lige begyndt at sy) og nu er jeg igang med nogle dækkeservietter.

  SvarSlet
 18. Hej Laila! Det er ikke blevet til så meget syning i sommervarmen. Men jeg nåede dog lige at sy en sjov kaffekrus-pose i det flotte brun/turkise stof fra BaliQuilt. Det var en gave til et familiebesøg i Sønderjylland, og nu vil jeg sy en til mig selv, så jeg er klar, når patchworkgruppen starter op igen efter sommerferien, lige meget hvor længe varmen bliver ved! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 19. Hej Laila.

  Jeg har ikke syet ret meget denne sommer. Det er kun blevet til et pat blokke til mit håndsyede tæppe, som jeg begyndte på for cirka fire år siden. I stedet har jeg nydt livet på terrassen, nusset rundt i mit drivhus og hygget med familie og venner. Nu er varmen taget lidt af, og det begynder at krible i fingrene igen. Mon ikke der bliver syet lidt igen inden så længe?......

  Hilsen Connie P

  SvarSlet
 20. Hejsa
  Jeg har haft travlt med at sy tæpper. Hele 3 stk som skal bruges til gaver. Jeg har siddet inde, men da der skulle syes lukkekant så var det i skyggen på terassen.
  Hilsen Helle Andreasen

  SvarSlet
 21. Hej Laila,
  Jeg har siddet på altanen og syet dækkeservietter. Hyggeligt at sidde ude med det.
  Hilsen Marian

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.