fredag den 25. juli 2014

Vind et gavekort med Quiltersjov hver fredag

Ugens heldige kvinde er fundet, tillykke til nummer 1 på rækken af kommentarer. Det blev Inger R, som vandt denne uges gavekort til BaliQuilt.

Inger, du kontakter mig på mail senest næste fredag, så får du et gavekort af mig.

Denne uge slipper I for et billede af et Accuquilt-projekt, selvom der er så mange flere at tage af. Birte har nemlig lige syet modeller til et af AnnAKas flotte mønstre.

Det er "Godværsveske", hvor du får mønster til fem forskellige tasker. Du kan se mønstret her.

Birte snuppede en rest fra restebunken, som var kommet på tilbud. Der var 1 ½ meter og der blev til disse tasker og en mere, som den store til venstre. Den er en smule mindre. Det er sjovt, som striberne i stoffet skaber fletteeffekt, synes jeg.

Nå, det er nok ikke de nemmeste billede at samle. Men du kan klare det, er jeg sikker på.

preview32 pieceGodværsveskerUha, hvid baggrund. Billedet blev flot, men puslespillet -  svært, ikk? Til gengæld er rebussen ikke så svær, tror jeg. Løs den, hvis du kan lide det og ellers spring over.

 
Enighed var der næsten blandt jeres kommentarer om forskellen på workshop og kurser. Jeg er helt enig i, at det i princippet er det samme. Kun længden varierer, men begge steder - fingrene i "bolledejen", ellers duer det ikke. Og så ud med workshop og lad os bruge et godt dansk ord.
 
Quiltersjov har været her gennem lang tid, her er den født. Jeg ved faktisk ikke, hvor gammel "sjoveren" er. Haha, men det kan da undersøges. Men den teknologiske udvikling går rivende stærkt og meget af det, som bloggen (det er her) kan, er nu afløst af facebook. Jeg har bibeholdt quiltersjov her, fordi mange af jer ikke var på facebook. Indlægget er også for langt til et enkelt opslag på facebook.
 
Men jeg tænker jo lidt over tingene ind imellem og nu er overvejelserne igen på, om tiden er kommet til at rykke quiltersjov på facebook. Så ville det være puslespil en dag, rebus en anden og spørgsmål og gavekort en tredje. Men kommer I med?
Måske kunne det stadig være her samlet en gang om ugen, I har tidligere ment at sammensætningen var ok. Udfordringen er også af mere teknisk art for mig. Det med at trække en vinder, når kommentarerne er to steder. Det skal nemlig gå helt retfærdigt til.
Du kan se her, hvordan vinderen findes.
Vi er kommet til ugens quilterfilosofiske ?
 
Quiltersjov på bloggen eller på facebook, hvad siger du?
 
Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.
 
Indtil da, pas godt på dig selv.


21 kommentarer:

 1. Jeg foretrækker helt klart quiltesjov på bloggen. Det er altid hyggeligt at se hvad du har fundet på fredag aften. Jette Carlsen

  SvarSlet
 2. Hej Laila.
  Jeg er helt enig med Jette. Jeg vil foretrække at det bliver her på bloggen. Her ved jeg, at jeg hurtigt kan finde det, jeg søger efter. Jeg bruger Facebook på en helt anden måde, så det vil give god mening for mig at holde de to ting adskilt.
  Hilsen Connie P

  SvarSlet
 3. Hej Laila.
  Jeg synes, at det skal blive her på bloggen, så jeg også kan få inspiration her.
  Kh.
  Kristina Hyldevang-Otto

  SvarSlet
 4. jeg tilslutter mig osse som de to andre god week-end Ane

  SvarSlet
 5. Hej Laila, den skal helt klart blive her, for jeg er ikke på "facebook" Forsat rigtig god sommer til alle. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 6. Hej Laila jeg synes også som de andre at det skal blive på bloggen. God Weekend. Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 7. Hej Laila.
  Jeg beundrer dig, fordi du gider lave quiltesjov for os, så derfor skal du gøre det, der er nemmest for dig selv.

  SvarSlet
 8. Hej Laila! Jeg synes, at det er bedst for de fleste med quiltersjov på bloggen, mig selv inklusive, da jeg ikke er på facebook. Jeg kigger på bloggen flere gange om ugen, det er sjovt med rebus, puslespil og kommentarer, det vil jeg savne meget, hvis det slutter. Jeg har dog forståelse for de tidsmæssige og tekniske udfordringer med quiltersjov på bloggen, og hygger mig med det, så længe det varer. Mange hilsner fra Inger
  P.S. 1000 tak for præmien, jeg glæder mig til at bruge den!

  SvarSlet
 9. Hej Laila
  For mig er det hip som hap om det er på Facebook eller på din blog - jeg er aktiv begge steder, men der er selvfølgelig mange som ikke er på Facebook, så derfor vil det nok være bedst hvis det blev på blog´en :o).
  Mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
 10. Hej Laila.
  Foretrækker klart quiltesjov på bloggen.
  Vh
  AC

  SvarSlet
 11. Jeg er også mest stemt for at den bliver her på blokken
  Tænker at det man skriver er i "vores" eget lille forum, sådan for ligestillede patchworkere
  Er på FB, men ville ikke skrive der så meget der,,,, tror jeg,,,,
  Ville det så blive en lukket gruppe??

  Og så siger jeg da lige noget helt andet.
  Laila du skal selvfølgelig gøre det er er nemmest for dig

  SvarSlet
 12. Synes helt bestemt det skal være på din blog

  SvarSlet
 13. Den skal helt bestemt blive på bloggen.

  Hilsen
  Aase R.

  SvarSlet
 14. Da jeg ikke er på facebook, så skal den absolut blive her på bloggen. Jeg ville savne hvis jeg ikke kunne se den her hver uge.
  Gitte M

  SvarSlet
 15. Der er så meget andet på facebook, derfor synes jeg at det skal blive på din blog.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 16. Jeg ville jo være med, også på facebook. Men jeg synes, at det er hyggeligst, at det er samlet her på bloggen. Det er næsten ligesom "i gamle dage", når man glædede sig til at få et brev og det var spændende at se, hvad kuverten indeholdt. Sådan har jeg det lidt med dit nyhedsbrev og bloggen. Facebook, gå jeg mere til og fra.

  Susanne Krüger

  SvarSlet
 17. Hejsa Laila
  På bloggen er der ikke så mange deltagere (omkring 20) pr uge, det giver så "os" en større chance for at vinde.
  På FB, vil der ganske givet være flere deltagere > flere potentielle kunder.
  Det er dig der vælger hvor din give away skal være....
  Go´dag til dig
  vh Karin L

  SvarSlet
 18. Hej Laila.
  Helt sikkert på bloggen. Jeg bruger stort set ikke facebook.

  SvarSlet
 19. Hej Laila.
  Jeg synes helt klart at det skal blive på bloggen. Her er det lissom mere "privat". På Facebook drukner det mellem så meget andet :-)
  Hilsen Marian

  SvarSlet
 20. Er også mest interesseret i bloggen og på den måde at se hvad der ellers er af spændende nyt - facebook er for mig meget uoverskueligt og fuld af en masse "ikke af interesse". På bloggen læser jeg andres indlæg, det ville jeg ikke gøre på Fb.

  SvarSlet
 21. Synes det skal blive her på bloggen. Når man kikker på bloggen er det virkelig fordi man har interessen for Bali quilt. Men FB er også fint for mig. Måske det er nemmere for dig.
  Hilsen Ellen

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.