fredag den 30. maj 2014

Vind et gavekort med Quiltersjov

Jamen, endnu en fredag er nået. Tak for jeres besvarelser og ønsker til kurser. Det er altid spændende at læse, hvad I skriver. Så tusind tak fordi I tog jer tid.

En vinder er fundet, det blev tallet 16, som kom ud.
Det betyder, at jeg siger STORT tillykke til:

Ane, som gerne vil have lidt mere øvelse i frihåndsquiltning.

Du kontakter mig senest næste fredag og får dit gavekort på 125 kr. hos BaliQuilt.

Puslespillet bliver også denne uge en quilt syet med dele, som kan skæres med Accuquilt. En blok, der til forveksling ligner japansk foldeteknik. Dertil tilsat en flot bue i kanten.

preview36 pieceJapansk foldeteknik a la Accuquilt


Lidt mere quiltersjov får du her med en lille rebus, husk at du kan klikke billedet større.

 
 
Jeg har for år tilbage været på kursus hos Helene i Quiltegavlen. Det var vidunderligt at være et sted, hvor der bare kun skulle sys, sove og spise. Efter en uge var jeg ligesom helt udenfor resten verden. Havde ikke hørt radio eller set tv eller læst avis. Vidste ikke, hvad der var sket, imens jeg syede, spiste og sov. Regnede med, at Helene gav besked, hvis der skete alvorlige ting....
 
Det var skønt at stresse af på den måde. Det VAR afstressende, selvom vi var et par stykker, som syede til kl et - to stykker om natten.
 
Hm, vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?
 
 
Kunne du tænke dig en uge, måske i sommerferien og bare nyde de tre sss'er (sy, spise, sove)?
 
Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.
 
Indtil da, pas godt på dig selv. 

21 kommentarer:

  1. Det kunne jeg helt klart godt tænke mig, bare det man måske ikke selv skal lave maden :)
    Mvh. Lone Morsing

    SvarSlet
  2. Hej Laila

    Det ville være dejligt bare at kunne gøre de 3 ting. Selvom jeg mere eller mindre kan gøre, hvad jeg vil i det daglige, så er der jo alligevel nogle ting, man er nødt til.

    Mange hilsner
    Helle Hermansen

    SvarSlet
  3. Det ville være fantastisk at have sådan en uge :-) Det burde være noget alle quiltekvinder havde ret til.
    Kh. Kristina Hyldevang - Otto

    SvarSlet
  4. Hej Laila! Om jeg kunne? Ja..., mon ikke! Rigtig god week-end, mange hilsner Inger

    SvarSlet
  5. Ja, det ville jeg meget gerne prøve igen, for jeg ved hvor dejligt det er, efter en uge på højskole med Bettina Andersen.
    Hilsen Esther

    SvarSlet
  6. Uha det ville være hyggeligt , hvis bare jeg havde en ekstra uge til rådighed.
    Hilsen Lisbeth

    SvarSlet
  7. Hej Laila. En uge er nok lige i overkanten for mig, for jeg er ikke god til at holde pauser Jeg har gennem nogle år været hos Helene en weekend om året, i efteråret. Det er fantastisk. Der mangler dog et s og et g, for der bliver bestemt også både snakket og grinet rigtig meget. Det bliver jo ikke ringere af, at vi er mane gengangere, i netop den weekend.

    SvarSlet
  8. Det ville være luksus i topklasse.
    Hilsen Jette Carlsen

    SvarSlet
  9. Det ville være vild luksus og smadderdejligt

    SvarSlet
  10. Det er super lækkert, så jeg hører til dem der tager ned til Quiltegavlen ca. 2 gange om året, det er vild luksus, men dejligt.
    Hilsen
    Mona Schnefeldt

    SvarSlet
  11. Det ville være himmelsk ud over alle grænser
    Hilsen, Dorthe Marie.

    SvarSlet
  12. hurra jeg var heldig og vinde tak for det Laila Det ville være det rene luxus ikke at lave andet end at sy det ville være en drøm Ane

    SvarSlet
  13. Ja, ja, og atter ja, det ville være skønt at prøve.
    Hilsen
    Kirstine Heldam

    SvarSlet
  14. En hel uge, bare sy, spise, sludre og grine sammen med andre quiltere og ind imellen sove lidt, det ville være alletiders og så tillige selvfølgelig et skønt sted.God weekend,Laila.
    Mange hilsener
    Anne-Marie

    SvarSlet
  15. Hej Laila, ja, det ville være super skønt. Har været i sommerhus et par gange, med søde sypiger. Der skal vi selvfølgelig selv lave mad og rydde op, men det er rigtig hyggeligt , afslappende og så sjovt. Mange hilsner Jane.

    SvarSlet
  16. Hej Laila

    Jo det ville være rigtig dejligt at kunne bruge al tiden på syning. Har lige været på kursus med en som skal på højskole I 8 dage og det lød rigtig spændende så jeg overvejer da lige nu om det var noget at prøve til næste år.

    Hilsen
    Gitte M

    SvarSlet
  17. Hej Laila

    En uge er lige i overkanten, men nogle dage der tilbringes med gode venner og man "bare" skal sy, snakke, grine, spise - god lækker mad og sove lidt ind imellem, det lyder som en uge i Paradis.

    Hilsen
    Aase R.

    SvarSlet
  18. Hej Laila
    Ja, det kan du tro at jeg kunne tænke mig - bare det at man ikke selv skal lave mad og vaske op. Nu er det jo sådan at jeg kan gøre lige hvad der passer mig, så min sommerferie kommer meget tæt på drømmen om de 3 s´er - dog skal jeg selv lave mad, vaske op og købe ind, men det overlever jeg nok :o)
    Mange hilsener fra Tina

    SvarSlet
  19. Hej Laila,
    Ja hold da op det kunne være dejligt at prøve. At sy sammen med andre, lade sig inspirere og ha' det sjovt og hyggeligt samtidigt.
    Hilsen Marian

    SvarSlet
  20. Ja det ville være dejligt - men desværre har jeg ikke fysikken til det. Har dog flere gange syet en lørdag/søndag og det har været meget inspirerende.

    SvarSlet
  21. Hej Laila.

    Ja for pokker. Det kunne være fantastisk! Væk fra stress og jag og bare give sig tid til at sy. Hvornår arrangerer du sådan en uge? :-)

    Hilsen Connie P

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.