fredag den 23. maj 2014

Vind et gavekort med Quiltersjov

Jeg kender mange, som quilter. Efter jeg har åbnet BaliQuilt, så har jeg lært endnu flere at kende. Men I kender også mange. Det har jeg læst i jeres kommentarer. Og jeg tror, at flokken bliver større hele tiden. Det er kun dejligt. Quiltere er som regel skønne, vidende og positive kvinder.

Connie kender ca. 25 andre quiltere. Connie er også den heldige vinder i denne uge. Det er nemlig tallet seks, som er trukket ud.

Så STORT tillykke til dig, Connie. Du har ganske simpelt vundet et gavekort på 125,- kr. til at snolde for hos BaliQuilt. Ønsker du i stedet en overraskelse til mindst samme værdi, så siger du til.

Ellers skal du da bare henvende dig til mig senest næste fredag, så jeg kan give dig gevinsten.

Jamen, så til quiltersjov - det er jo, det handler om. Først en lille rebus. Løs den kun, hvis du synes. Ellers er det jo ikke sjovt, vel?
Husk, du kan gøre rebussen større ved at klikke på den.


Et puslespil kan det også blive til denne skønne fredag. Du får et af de nye flotte mønstre til de nye skabeloner fra accuquilt. Også puslespillet er ganske frivilligt at lægge.

preview36 pieceKite - quiltLige nu lægger jeg planer. Hm, det gør jeg vist hele tiden. Men lige nu er det mange planer. For at få det hele til gå op efter sommerferien. Og i 2015. Spændende tilbud er kommet ind. Sjove og interessante ideer taget frem. Det præsenterer jeg selvfølgelig, når det er klar.

Lige nu er det kurser. Hvad skal der tilbydes. Hvad kunne være interessant. Jeg elsker at lære noget nyt på min symaskine. Lære nye teknikker. Lære sjove tips. Lære tidsbesparelser. Lære nye redskaber at kende. Lære, lære, lære..........

Jeg ved, der er spurgt om det før. Men der sker så meget hele tiden. Så derfor spørger jeg altså igen:

Hvad vil du gerne lære?

Du skal ikke tænke på afstande og geografi, økonomi eller noget som helst andet end hvad det er, du gerne vil lære.

Skriv dit svar i et kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt

Indtil da, pas på dig selv.
18 kommentarer:

 1. Hej Laila
  Jeg kunne godt tænke mig at blive rigtig god til at frihåndsquilte på maskine. Jeg kunne også godt tænke mig, at lære at kunne lave flotte billeder på maskine, både med stof og tråd. Jeg kunne også godt tænke mig, at lære at overføre billeder fra pc til stof. Jeg har læst en del om det, men tror at et kursus ville hjælpe rigtig meget.
  God weekend
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 2. Jeg vil rigtig gerne lære at quilte pænt. både i hånden og på maskine. Det bliver til alt for mange UFO'er fordi jeg ikke synes jeg kan quilte ordentlig

  SvarSlet
 3. Jeg kunne godt tænke mig at lære at blive færdig med mine projekter ;-)
  Spøg til side... jeg ved ikke præcist, hvad jeg vil lære. Frihåndsquilting er altid godt, og jeg lærer noget nyt hver gang.
  Kh. Kristina Hyldevang - Otto

  SvarSlet
 4. Jeg vil gerne lære at blive færdig med mine projekter ;-)
  Spøg til side. ..jeg vil altid gerne have et kursus i frihåndsquilting. Jeg lærer altid noget nyt.
  Kh. Kristina Hyldevang - Otto

  SvarSlet
 5. Der er flere ting jeg gerne vil blive bedre til, bl.a. frihåndsquiltning, EQ7 og så er det altid spændende at lære nye teknikker.
  Hilsen
  Mona Schnefeldt

  SvarSlet
 6. Hej Laila! Lige som de andre vil jeg også gerne lære at quilte, selvfølgelig! Men det første, der lige faldt mig ind, da jeg læste denne uges spørgsmål, var Happy Villages! Jeg sad netop med den lille bog i hænderne (igen), og tænkte på at komme i gang. Det kunne være hyggeligt at sidde sammen med nogle andre, og producere hver vores sjove billede, og overkommeligt! Det ville også give undertegnede et skub til at kaste sig ud i noget nyt. Et kursus i farvelære kunne også være godt! Der er mange ting at vælge imellem, og jeg er spændt på at læse om flere ideer. Mange hilsner fra Inger

  SvarSlet
 7. Hej Laila jeg er også mest stemt for frihåndsquiltning, men applikation på maskinen kan også bruges, der kan sikkert også findes på mere ...smiler.
  God weekend.
  hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 8. Alle vil gerne lære at frihåndsquilte, og det vil jeg også, men jeg er bange for det KUN læres ved øvelse. Jeg vil også gerne lære om de forskellige skabeloner.
  Hilsen Johanne Marie

  SvarSlet
 9. Hej Laila
  Jeg vil - ligesom de andre her på siden - også gerne lære at quilte, men det skal være håndquiltning........et farvelærekursus ville heller ikke være af vejen - og ligesom Inger R., så synes jeg også at det kunne være sjov at lave Happy Villages sammen med en masse andre.
  Mange hilsener og knus fra Tina

  SvarSlet
 10. At quilte i hånden.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 11. Ja, nu har jeg været på det første kursus i frihåndsquiltning, nu vil jeg gerne på et udvidet kursus, med at quilte fjer o.lign.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 12. Jeg vil gerne lære noget om sammensætning af farver....
  Udregning af stofforbrug
  Frihåndsquiltning og quiltning der er mere spændende end bare quiltning i sømmene ...
  Mange hilsner fra Mette

  SvarSlet
 13. Quilte, quilte, quilte. På min symaskine. Det er stadig svært for mig og det er ikke så nemt at få de ideer man har i hovedet til at strømme ud i hænderne.... :-)
  hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 14. Hej Laila. Bare det er noget nyt, måske en ny lineals anvendelser, helst inden for traditionel patchwork, så er jeg med.
  Ud over patchworkverdenen, vil jeg lige nu gerne prøve, at lave glaskunst.

  SvarSlet
 15. Hej Laila.

  Hvis der var frit valg på alle hylder, kunne jeg godt tænke mig at lære at sy noget fra "Happy village"-bogen. Jeg er bare helt vildt facineret af de billeder, der er i bogen. Desuden kunne jeg tænke mig at lære noget om stofberegning. Jeg ender altid med at få købt for meget stof, da jeg er bange for at have for lidt :-)

  Hilsen Connie P

  SvarSlet
 16. lidt mere øvelse i frihåndsquiltning ville ikke være dårligt god week-end Ane

  SvarSlet
 17. Et grundigt kursus i frihåndsquiltning og hvordan man "tæmmer" sin maskine samtidig. Synes at der er så mange ting, der kan drille i processen. Noget med stitchery og applikation - måske et af Lynette Andersons mindre projekter som "hundetæppet = Best Friend quilt" fra bogen "It's quilting cats & dogs".

  SvarSlet
 18. Maskinquiltning eller frihåndsquiltning. Kender ikke til nogen af delene. Kan kun quilte ved at sy i sømmene. Så det kunne jeg tænke mig at lære. Så var der en der nævnte Happy village. Og det har altid fascineret mig. Det kunne jeg også tænke mig at lære. Og så kunne det være rart og lærerigt at sidde sammen med andre en gang om ugen eller en weekend!!!
  god weekend
  Hilsen Marian

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.