fredag den 16. maj 2014

Vind et gavekort med Quiltersjov

Chancen er der hver uge for, at du bliver den heldige vinder. Svar på et spørgsmål og du er med i ugens lodtrækning. Enkelt og nemt, ik!

Drømmene har været mange siden sidste fredag, hvor penge ikke var et problem. Sjovt og spændende at læse om netop jeres drømme.

En vinder er fundet og det blev efter tilfældig lodtrækning blandt jeres kommentarer nummer 11. Det betyder et STORT tillykke til: Esther, som ønskede sig et par kurser under sydens sol. Det kan ikke blive til med gevinsten her, men et gavekort til BaliQuilt på 125 kr. kan da også række til lidt drømme.


Jeg er barnepige i dag til mine to yngste guldklumper og de kan slå tiden ud af enhver bedstemor. Lige nu er der 7 minutter til, jeg har lovet at køre for mine svigerforældre, såååå. Jeg tror ikke, at jeg når at blive helt færdig med quiltersjov.

Lørdag formiddag, her kommer puslespillet:

preview35 piecePrag 2014
En rebus kan det også blive til her lørdag formiddag:Puslespillet måtte vente lidt, men du kan få ugens quilterfilosofiske ?

Jeg kender rigtig mange, som syr patchwork. Maj måned har budt på ekstra mange grupper, som har besøgt mig og butikken og hvor har det været hyggeligt. Her gik det op mig, at der faktisk er rigtig mange, som ikke kendte til Quiltersjov. Det er da en skam, så ugens quilterfilosofi er måske mere en opfordring end et spørgsmål.Hvor mange kender du, som syr patchwork og hvor mange af dem har du fortalt om Quiltersjov?

Skriv dit svar i en kommentar herunder og lad os se, om det ikke kan give flere quiltere, som skal have det sjovt om fredagen. Du kan jo opfordre til at dem, du fortæller om det , skriver hvem der har fortalt dem det i deres kommentar.
PS. Det er super nemt at fortælle det videre, bare bruge "dele"-knappperne til facebook, mail mm herunder.

PPPS Jeg skal nok nå at få lagt både puslespil og rebus på i aften eller i morgen formiddag.19 kommentarer:

 1. Uha, må med skam melde, at jeg ikke har snakket med nogen om det, men det kan der hurtigt blive rådet bod på.

  SvarSlet
 2. Hej Laila
  Jeg vil tro at jeg kender ca. 40 - 50 stykker som syer patchwork - de fleste er medlem af Korsør Quilterne som jeg selv......dejligt at kende en masse med samme interesse som én selv o)
  Jeg har nævnt quiltersjov når jeg bl.a har været i klubben om torsdagen - sidste gang i torsdags fordi jeg selv havde vundet denne gang :o)
  Mange hilsener og god weekend fra Tina :o)

  SvarSlet
 3. Hvor mange jeg lige kender, som syr patchwork har jeg ikke et præcist tal på. Jeg må med skal melde, at det nok kun er blevet til et par stykker eller tre, jeg har fortalt om quiltesjov, men en hel del vil det ikke nytte at fortælle, for de har ingen computer og ønsker ikke at bruge den, hvis der er en i huset.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 4. Først tillykke til Esther med gevinsten - igen, igen!
  Jeg kender rigtig mange, der syr patchwork. Jeg har syet i snart mange år, og er medlem i flere grupper - ikke mindst Danehofquilterne, hvor vi er 30 pw-damer. Dertil kommer alle dem, jeg gennem årenes løb har mødt rundt omkring i landet, så det løber vist op i rigtig mange.
  Jeg må dog indrømme, jeg sikkert ikke har fortalt andre om quiltesjov - endnu!
  Hilsen Annelise

  SvarSlet
 5. Jeg har slet ikke styr på hvor mange jeg kender der syr patchwork, jeg har i flere sammenhæng snakket om quiltesjov, men der er kun ganske få af dem jeg har set på quiltesjov hvorfor ved jeg ikke .
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 6. Jeg kender måske 25 personer, der syr pw. Ved egentlig ikke hvorfor, men jeg tror ikke jeg har fortalt om Quiltersjov til ret mange. Det må der laves om på :-)

  Mvh Connie

  SvarSlet
 7. Hej Laila! Jeg kender måske 40 - 50 P.W.-damer mere eller mindre grundigt. Jeg har ofte gjort reklame for BaliQuilt, men specielt for quiltesjov har jeg forsømt, hvorfor ved jeg egentlig ikke. Jeg lover at forbedre mig! Tak for puslespillet og rebussen, svaret på rebus: JA! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 8. hej Laila mon ikke jeg kender omkring 20 stk, men har kun nævnt quiltesjov en enkeltet gang jeg ved ikke hvorfor for jeg syntes selv det er sjovt og hygger mig med puslespillet, noget jeg ellers aldrig lægger andre steder Ane

  SvarSlet
 9. Kender ca 10 quiltere og har nævnt quiltesjov og BaliQuilt til de 8.
  Vh
  AC

  SvarSlet
 10. Vinder aldrig, men hygger mig med puslespillet, hav en dejlig uge.
  solvejg

  SvarSlet
 11. Kommer i den lokale klub "klippequilterne", her drøftes stort og småt. Gode steder at handle - Baliquilt, men quiltesjovt, har jeg ikke fået nævnt. Så det gør jeg selvfølgelig næste gang vi ses.

  SvarSlet
 12. Jeg har fortalt om Baliquilt til väldig mange. Jeg ved også at der er patchworkere her fra Sverige som har besökt dig i din gamle butik. Måske også bestilt på netshop.

  SvarSlet
 13. Hej Laila.
  Jeg kender mange quiltere, man kommer jo noget rundt på 24 år. Jeg har talt med nogle af dem om både Baliquilt og quiltesjov. Det er mest dem jeg også kender privat. Har da også set et par stykker af dem herinde, men kun få gange efter, at vi har talt om det.

  SvarSlet
 14. Hej Laila, det må være omkring 10-12 stykker. De har alle fået fortalt om quiltesjov.
  Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 15. Jeg er medlem af både "Lappedykkerne" og "Limfjordsgruppen" så jeg "kender" en del der syr patchwork, jeg har nævnt quiltesjovt i forbindelse med sydage der, men ellers er det nok for lidt omtale det får, måske bliver det bedre hvis man er så heldig at vinde - håber hver gang på held. Mange hilsner fra Inge Lise

  SvarSlet
 16. Jeg kender en del der syr patchwork og jeg har da fortalt om quiltersjov, men ved ikke om der er nogen som ser den.
  Hilsen
  Gitte

  SvarSlet
 17. har da fortalt om Quiltesjov rundt omkring, men om "de" deltager ved jeg ikke...
  vh Karin L

  SvarSlet
 18. Ups. Har detværre ikke fortalt om det sjove puslespil. Men det gør jeg nu. Jeg kender mange der syer pw.

  Mange hilsner fra
  Helle Bach

  SvarSlet
 19. Jeg er med i Symus og tænker at der kender vi jo alle Baliquilt og det er mange nok 35 quiltere Så møder jeg nogle gange andre og syr sammen med flere. Så måske jeg skulle høre lidt ekstra ud af at fortælle om den sjove ide med af skrive på side

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.