fredag den 2. maj 2014

Quiltersjov 2. maj 2014

UFOer, det er det, som de fleste af jer ville bruge tiden på, hvis I fik en hel weekend til jeres rådighed. Det er det korte svar på sidste uges spørgsmål. Dækkeservietter til sig selv og hele bordet var et andet bud. Uha, jeg har heller ingen, som jeg selv har syet. Der var som altid mange gode kommentarer fra jer. Tusind tak for dem.

En vinder er fundet. Tallet 11 kom ud, jeg har talt mig frem til at skulle sige STORT tillykke til:

Ane, du har vundet et gavekort til BaliQuilt på 125 kr. For at få fingrene i det, skal du kontakte mig senest næste fredag.

Ugens puslespil er endnu et flot billede fra Prag. Ja, ja - jeg har ikke glemt det med at offentliggøre billeder. Ugen har bare kun varet noget, der ligner et split-sekund og sådan er det bare ind imellem.

Men nyd nu puslespillet eller spring straks videre til quilterfilosofien.
Quiltersjov består af de samme ingredienser hver uge.
 • En lille velkomst, 
 • tillykke til en vinder,
 • et mini-resume af jeres kommentarer,
 • et puslespil, lidt quilterfilosofi
 • og så et spørgsmål.
Oprindeligt er min tanke med Quiltersjov at have noget sjovt for quiltere, ligesom børnene har Disneysjov hver fredag. Jeg er klar over, at ikke alle kommer forbi om fredagen. Det betyder heller ikke så meget.

Men jeg tænker en gang imellem, om det er for mange ting på samme tid. Om det var bedre at få quilterfilosofien en anden dag og så have sjov med puslespillet fredag. Altså dele det lidt ud. Fordi det måske er for meget af det gode og du alligevel ikke orker eller har lyst til at læse det hele.

Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvilke dele (det kan være både eksisterende og nye)? vil du gerne have med i Quiltersjov

Skriv dit bud i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Indtil da, pas på dig selv.

18 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er så fint, som det er. Det er flot, at du vil have det stor arbejde med det

  SvarSlet
 2. Kære Laila

  Fortsæt endelig som hidtil, altså hvis du stadig orker det store arbejde, du har med det.

  Mange hilsner

  Helle Hermansen

  SvarSlet
 3. Hej Laila! Jeg synes også, at det er super-fint som det er! Det er bare så flot, at du orker, og jeg hygger mig meget med puslespillet hver fredag, ja,- jeg er ligefrem blevet ret god til det! Ugen quiltefilosofiske? Jamen Laila , det er bare SÅ godt, man bliver jo ligefrem nød til at tænke sig om! Jeg vender også tilbage i løbet af ugen, for det er jo også interessant (og sjovt) at se, hvad andre synes. Det er jo en af de ting der er med til at gøre din hjemmeside så spændende og levende! Tusind tak for landets hyggeligste hjemmeside, Laila, og rigtig god weekend fra Inger

  SvarSlet
 4. Laila, jeg synes det er så godt som det er. Altid hyggeligt når fredagen kommer, hvad du nu har på hjerte

  SvarSlet
 5. Hej Laila jeg synes du bare skal fortsætte som hidtil jeg glæder mig hvor fredag til legen både ugens quiltefilosofiske og puslespillet. God weekend:-)

  SvarSlet
 6. Hej Laila
  Jeg synes også at du skal fortsætte som hidtil - det er super hyggeligt - jeg nyder det hver gang :o)
  Rigtig god weekend og mange hilsener fra Tina

  SvarSlet
 7. Hej Laila, Jeg synes det er en rigtig hyggelig side du har her. Jeg hygger mig med puslespillet for at se de flotte quilts, der kommer frem. Og jeg synes også at det er hyggeligt og lærerigt :-) at læse de mange kommentarer der er hver uge. Og det får mig også til at vende mine egne tanker omkring det, at ha' en så dejlig interesse som pw er. Rigtig god weekend
  Hilsen Marian

  SvarSlet
 8. Hej Laila
  Fortsæt du bare med at lave Quiltesjov, som det er nu. Jeg er glad for det hele, og jeg synes ikke det er for meget. Så længe du orker at blive ved, lige så længe skal jeg også nok fortsætte med at lave puslespillet og komme med mine kommentarer.
  Mange hilsner fra
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 9. Sorry - jeg startede med at skrive et forkert sted, så derfor har jeg slettet kommentaren i det forgående indlæg!
  Jeg kan slet ikke tilføje noget til det, de andre har sagt, så bliv endelig ved, Laila - og tak, fordi du gider!
  God weekend!
  Hilsen Annelise

  SvarSlet
 10. hej Laila jeg må desværre skuffe dig, jeg har ikke nogle bedre forslag end de andre der har skrevet, jeg hygger mig med din side og elsker dit puslespil dejligt du gider Og så var jeg den heldige vinder tak for det . Ane

  SvarSlet
 11. Hej Laila!

  Bliv endelig ved. Jeg hygger mig gevaldigt med din blog, og jer frem til et puslespil eller en rebus. Det er dejligt med et frikvarter en gang om ugen.

  Dog ser jeg ikke din blog fredag aften, for den er helliget familielivet, men i løbet af weekenden glæder jeg mig til at se, hvad du nu har fundet på - smiler, så fortsæt bare, hvis du gider.

  Uanset hvilken dag, der kommer noget på din blog, skal det nok blive læst, løst osv.

  Go' weekend.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 12. fortsæt endelig - man kan jo kigge ind når man har tid og lyst, behøver ikke at lægge kommentarer når man læser, men kan vente til en dag har tid.
  Hilsen Birgith

  SvarSlet
 13. Jeg nyder det hele, både puslespillet, quiltefilosofien og spørgsmålet, måske især det sidste, fordi det er gode spørgsmål, som sætter gang i tænkeren.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 14. Hej Laila. Jeg er ikke så meget til puslespil. Jeg kan godt lide, når der er en rebus i stedet. Men der skal jo være noget for enhver, så man kan jo hoppe over, hvor man har lyst. Og quilte filosofien, det overrasker mig virkelig, at du kan blive ved med, at finde relevante spørgsmål uge efter uge.

  SvarSlet
 15. hej Laila. Jeg kan se mine mail på min telefon og jeg må indrømme jeg checker dem hver fredag aften for at se om du nu har haft tid til at sætte dig til computeren og få skrevet i Quiltesjov. Ved godt du bestræber på at nå det, men der kan jo komme noget i vejen. Og så går jeg ind og læser det lørdag formiddag mens jeg gør klar til at sy lidt. Jeg elsker dine puslespil og din spørgsmål, men jeg får også rigtig meget ud af hvad alle mine quiltesøstre skriver. Så til jer alle blive endelig ved med at gøre dette.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 16. Hej Laila.

  Jeg syne, ligesom alle de andre, at du gør det rigtig godt. Synes ikke du skal dele det op over flere dage i ugen. Når det endelig bliver weekend, er der lidt mere tid til at hygge sig med at gå ind og se, hvad andre har svaret. Det glæder jeg mig til hver weekend.

  Mvh Connie P

  SvarSlet
 17. Næ ingen/flere forslag
  det er hyggeligt at se ugens quiltersjov
  og ja fredag er en ganske udmærket dag/aften
  vh Karin L

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.