lørdag den 3. maj 2014

Leg med Farver maj 2014

LILLA vandt med 59% af stemmerne og blev maj måneds farve i Leg med Farver.

Vinder i april måned blev Pia Venø Simonsen, du kontakter mig senest 30 maj.

Leg med farver - find frem og vind!
Hensigten med denne leg er at inspirere til nye ideer, lege med farverne OG have chancen for at vinde en lækker fatquarterpakke.

Alle billeder samles i album på BaliQuilt Facebook med skaberens navn på billedet. (Du behøver IKKE være på facebook for at deltage) De anvendes ikke til andet formål end inspiration og glæde for andre quiltere.

 


Reglerne for deltagelse er enkle:

  1. Du skal selv have syet det
2. Det skal være færdigt
3. Månedens farve skal tydeligt indgå
4. Det må ikke tidligere have deltaget i Leg med farver
5. Du kan deltage en gang hver måned.
6. Vinderen afsløres her på fb og på min blog,
7. Vinderen skal selv kontakte mig senest den 15 i måneden efter deltagelse.
8. Billedet skal være i albummet for at deltage, kig gerne selv efter, om jeg har husket dit billede ;)


Du kan se de indsendte bidrag her.

2 kommentarer:

  1. Hej <3 jeg sidder lige og kigger på " Leg med farver" og ser de nye for juli måned, da det slår mig at jeg ikke havde set hvem der havde vundet juni måneds leg i grønne farver. Og jeg bliver mega glad, da det er mit navn, der står. Jeg måtte dog lige tjekke nogle gange før jeg var helt sikker. Tusind tak og jeg glæder mig til at se gevindsten. Det er en fryd, hver måned, at se hvad andre har lavet og nu må jeg hen i mine ting og se om jeg kan bidrage.

    SvarSlet
  2. Hej Anni
    Dejligt at du glædes over de flotte bidrag, så er min mission udfyldt. Vi har talt sammen i telefonen, derfor kender jeg dit navn. Smiler

    SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.