fredag den 4. april 2014

Prag dag 1

Efter en god nats søvn, hvor jeg falder i søvn på rekordtid, ifølge min værelseskammerat, gjorde det godt med et bad og morgenmad. Den blev indtaget på hotellet. Der var forskelligt brød, ost og pålæg, yougurt, musli og så røræg. Det er min favorit sammen med bacon, men det med bacon gør de ikke her her. Det var små kogte pølser og nogen større stegte, som var halveret og lidt krydrede. Mums, det var ok.
Et par kopper kaffe og der var tanket op.
Kl. 9.30 kørte vi i bussen til Det Gule Marked, som er et kæmpe marked med boder, stande og butikker. Der sælges alt muligt, dog set jeg ingen levende dyr. Men tasker, tøj, sko, tørklæder, isenkram, mad, krydderier, frisk kød og fisk og så gar planter til udplantning. Vi fik en dejlig kop formiddagskaffe med kage - pris for to personer - 30 danske kroner.
Bussen skulle retur kl 13, og pludselig var tiden næsten gået. Vi havde ikke fået frokost, så vi bestilte lidt nudler og kylling. Midt i tilberedningen smuttede den unge kok. Han kom tilbage kort efter med et hvidkålshoved og fortsatte madlavningen. Her måtte jeg sige til at det "to go" i stedet for "spise her". Som rejseleder ville det være ilde set at komme for sent til bussen. Så maden kom med hjem til hotellet i bokse og blev indtaget på værelset.
Kl. 14 åbnede Prague International Patchwork Meeting. Vi snusede lidt rundt og gjorde os mentalt klar til den helt store tur i morgen. Her er hele dagen sat af til det. Der var mange spændende ting og priserne var faktisk noget under de danske, men udvalget var ikke så stort som fx det danske træf.
Billede fra Fødevaremarkede og fra en af butikkerne.
Dagen sluttede med en middag på Natal, en af flodbådene på Moldau. God jævn tjekkisk mad og en dejlig kølig Budvar (Budweisar øl). Sikken dejlig dag, vi har haft. Smiler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.