fredag den 7. marts 2014

Hvor meget kan du få ud af fem fatquarter?

Hjerteligt velkommen til Quiltersjov fredag før kvindernes kampdag, som Google så har valgt at markere i dag. Spændende om de også har deres lille film i morgen, hvor det vitterligt ER kvindernes internationale kampdag. Filmen kommer, hvis du klikker på logoet på Google.

Det er også en kvinde, som har vundet ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt - nå ikke den store overraskelse. Det blev tallet 6, som kom ud og det betyder STORT tillykke til:

Ingelise, som ikke syr så meget på maskine og tegner en streg for at få sømrummet korrekt.

Du henvender dig til mig senest næste fredag og får dit gavekort.

Kvinder har jeg også været sammen med i dag, tusind til Susanne og Anne for en fornøjelig og hyggelig dag. Der blev syet, snakket, spist og grinet og nå jo, verdenssituationen lader vi andre have styr på - bare i dag. Ugens puslespil er endnu en flot quilt, som måske bliver syet en dag.  Saml det, hvis du har lyst og ellers springer du bare over.

preview35 pieceTonga Cozy Quilt BOMTil puslespillet ville jeg have brugt fire fine kaffeservietter, jeg har syet færdig i dag. Men de landede i butikken, da symaskinen skulle ind alligevel. Så dem må du vente med til en anden dag. hver måned finder jeg fem flotte stoffer i batik, som bliver til månedens pakke sammen med en rulle tråd. Jeg har et par gange tidligere prøvet, hvad jeg kunne få ud af sådan fem fatquarter. Du kan se dem under "mønstre", nu denne gang blev det til fire kaffeservietter. Mønstret kommer på bloggen inden længe. Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvad kan du få ud fem fatquarter?

Skriv dit svar i en kommentar herunder og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt på 125 kr.

Indtil vi ses, pas godt på dig selv!11 kommentarer:

 1. Hej
  jeg kan bla. få 35 blomster ud af 5 farquarter. eller 245 sekskanter. Hilsen Birgith

  SvarSlet
 2. Hej Laila
  Tak for et par hyggelige timer i dit og Birthe´s selskab.....altid varmt og hyggeligt hos dig.
  Min fantasi/kreativitet (eller mangel på samme) rækker desværre ikke så langt, men jeg vil nok kunne få et par dækkeservietter + nogle kaffebrikker ud af dem :o)
  God weekend og knus fra Tina :o)

  SvarSlet
 3. Hej Laila. Jeg ville lave 4 dækkeservietter, men der er jo nok mange ting man kan lave, hvis man er god til at regne den ud :-) . God weekend.

  SvarSlet
 4. Hej Laila!

  Umiddelbart vil jeg mene, at jeg kunne fikse toppen til et lille vægophæng, men det med at regne stofmængden ud har jeg absolut ikke forstand på, der får jeg altid hjælp, hvis det ikke lige står i mønsteret.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 5. Hej Laila, et par dækkeservietter, eller en lille taske. Jeg tror faktisk, den bordløber jeg lavede, for noget tid siden, gik der ca. 5 fatquarter til. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 6. Hvor meget jeg kan få ud af 5 fat quaters vil være afhængig af, om jeg skal have bagsidestof ud af stoffet også, men mere end 4 dækkeservittoppe kan der nok ikke blive.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 7. Uha, det ved jeg sørme ikke. Det kommer vel an på hvor meget jeg får skåret i stoffet og dermed hvor meget sømrum jeg skal bruge ...
  Sommerhilsen fra Mette .... Ja solen skinner altså, så det virker helt sommerligt

  SvarSlet
 8. et par sofapuder kan der nok blive til Ane

  SvarSlet
 9. Det har jeg ikke lige styr på, men et sødt indkøbsnet eller puder kan der jo nok blive ud af det. Nogle gange når man har syet sine ting kan man jo se at der ville det nok passe med den mængde stof, men på forhånd kan jeg absolut ikke sige noget. Og det ender jo altid med at man har fået købt for meget.. :-)
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 10. Hej Laila! Jeg tror, at jeg kan få 4 dækkeservietter ud af 5 FQ, og så skal jeg jo nok bruge noget ekstra til bagsider og lukkekant. Der kunne også sys 6 - 7 blokke, måske flere, til et større projekt. Hvis man får rester, er det kun fint, dem samler jeg på! :-) Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 11. Godt spørgsmål, men der kan da blive mange ting f.eks har jeg lige syet en påskeløber og et par grydelapper af 5 Fq, men det afhænger jo af størrelsen. Jeg må dog tilstå at der ikke blev til bagside og lukkekant - det var på lageret.
  mange hilsner Inge Lise (ja nu må det da snart være denne Inge Lise´s tur til at vinde -hi-hi- ,har da lov at håbe).

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.