fredag den 21. februar 2014

Quiltersjov 210214

Jamen, der røg så lige en uge mere i det nye år. Uha, det går da bare derud af med fuld fart. Men bare vi hygger os undervejs, så går det nok.

Der er mange spændende projekter i gang, når jeg læser jeres kommentarer. Dejligt med al den kreativitet. Tusind tak fordi I har taget jer tid til at skrive, skønt at få indsigt i jeres quilteliv.

Ugens vinder er trukket tilfældigt blandt jeres kommentarer, jeg siger i dag et STORT tillykke til:

nummer 17 alias Gitt M, som har vundet et gavekort til BaliQuilt på 125 kr. Kontakt mig senest næste fredag, så du kan få dit gavekort.Ugens puslespil er et billede fra åbningen på den nye adresse Linde Alle 32 i Korsør. Der var rigtig mange, som lagde vejen forbi. Tusind til alle som har været der, skrevet og ringet. Det betyder meget for mig med jeres opbakning.

preview35 pieceÅbning af BaliQuilt 040214I dag har jeg tilbragt tiden på den anden side af broen i Jylland, hvor jeg først har mødtes med Rose Rejser. Marie hjælper med at arrangere mine patchworkture og dernæst i Jelling, hvor jeg har snakket om indhold til Quilterskole, som åbner til efteråret. Jo, nu er det ganske vist. Quilterskolen bliver en platform fyldt med inspiration og online videokurser, som du kan tage, når det passer dig.
Hold da op, det har været en spændende dag. Men hovedet er fyldt op, sådan er det, når alle planer og ideer skal vendes og gøres synlige eller sandsynlige. Men hold da op, det er sjovt.
Lige nu er der sikre planer om en månedsquilt med fokus på teknikker for begyndere og selvfølgelig quiltning på maskine. Men der er SÅ mange muligheder.
Vi er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Hvilket kursus ville du gerne have i Quilterskolen?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning om et gavekort til BaliQuilt.

Indtil vi ses, pas godt på dig selv!

18 kommentarer:

 1. Et kursus i at bestemme hvordan forskellige blokke kan quiltes og grundlæggende teknikker i quilt på maskine.
  Vh
  AC

  SvarSlet
 2. Hej Laila :o)
  Det lyder rigtigt spændende med den quilterskole - den vil jeg helt sikkert få meget glæde af :o)
  Jeg kunne bl.a godt tænke mig at lære noget mere om håndquiltning og quiltning generelt.....og lidt om farvesammensætning og design af mønstre ville også være dejligt :o)
  Rigtig god weekend og mange hilsener fra Tina :o)

  SvarSlet
 3. Da jeg skal på et begynderkursus her i foråret, så må det blive en fortsættelse og fjer kunne jeg vældig godt tænke mig at kunne.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 4. Hej Laila. Jeg kunne tænke mig noget om farvesammensætning og teknikker til buer syet på maskine. Og til os, der har masser af stof liggende i skabet: Hvordan beregner vi stofforbrug.

  Hilsen Connie P

  SvarSlet
 5. Frihåndsquiltning og brug af rester, de større af slagsen ...
  Det er noget jeg gerne ville lære noget om ...
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 6. Hej Lajla
  Jeg kunne godt tænke mig kursus i EQ7. Specielt omkring, hvordan man skanner stoffer ind og bruger dem i sine projekter. Hilsen Lisbet

  SvarSlet
 7. Hej Laila Frihåndquiltning med alle tips og tricks , jeg har lige quiltet et babytæppe noget overrasket over det ikke er let både at sy og styre tæppet imens. Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hej Laila! Der ser vel nok hyggeligt ud i din nye butik, med blomster, masser af tilbehør, stoffer, kunder og en travl fru Mogensen, jeg glæder mig til at se den i virkeligheden! Jeg synes det ville være rigtig lækkert med et kursus, hvor der skal laves en quilt helt fra start til slut: Planlægning og valg af stoffer, beregning af stofforbrug, skæring, syning, montering, quiltning, kant, label, færdig og nyd! Ellers vil det også være rigtig lækkert med et Happy Villages kursus! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
 9. Jeg kunne godt tænke mig et Free Style kursus, hvor man var en lille gruppe der fik de samme oplæg og instruktioner, og så Free Stylede med hver sit personlige udtryk

  SvarSlet
 10. Hej Laila, jeg har været på quilteskole, hvor vi quiltede. Det var super. Jeg har også quiltet meget siden. Alt muligt. Så det skulle være noget med teknikker. Hurtige og nemme, lige til at gå til.
  Mange hilsner Jane :)

  SvarSlet
 11. Hej Laila,
  I dag har jeg brugt tid på at rette blokke til, før jeg kunne sy dem sammen til min top. Det var blokke syet efter et ananasmøster. Det ville være godt med en quilteskole, hvor man lærer at bruge lineal til at rette blokkene til :)
  Venlig hlsen Else Marie

  SvarSlet
 12. Et begynderkursus i håndquiltning
  vh Karin L

  SvarSlet
 13. Hej Laila. Den ser rigtig hyggelig ud butikken og jeg må jo se at komme forbi en dag, så jeg kan bruge mit gavekort...
  Jeg kunne vældig godt tænke mig kursus i at kunne beregne stofforbrug, idet jeg snart skal igang med at lave et sengetæppe til en kollega. Så ville det være rart at kunne sige hvormeget det kommer til at koste i stof. Men ellers så er jeg bare klar til at suge til mig. Jeg skulle have været på et kursus i collage, men jeg var eneste tilmeldte, så det blev ikke til noget...æv. Men nu må vi se om der ikke snart byder sig noget andet.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 14. Helt klart quiltekursus på maskine

  SvarSlet
 15. Jeg kunne godt tænke mig et kursus, med fokus på Bali pops/ Jelly rolls.

  SvarSlet
 16. Hej Laila, ja jeg elsker alle kurser, men det jeg nok helst ville nu her er kursus i kanter og andre finurlige tekniker til forskellige projekter. Kunne også godt tænke mig noget om farver og quiltning på maskine.
  Knus Winnie

  SvarSlet
 17. Hej.

  Jeg kunne tænke mig alt indenfor patchwork, da jeg er forholdsvis ny i faget.

  SvarSlet
 18. et kursus hvor man får brugt sine rester Ane

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.