onsdag den 22. januar 2014

Ses vi i Rødovre ?

Jeg har flyttet butikken og indretter på livet løs, men samtidig er der også en messe, som venter. Nemlig Alt om Håndarbejdes messe i Rødovre, som foregår fredag den 31. januar, lørdag 1. februar og søndag 2. februar - alle dage fra kl. 10.00 - 17.00. Du kan se mere om messen og udstillerne her. Der kommer en del patchworkbutikker, garnshops og en mængde andre kreative butikker. Der er en scene med demos og workshops alle dage, som du kan deltage i ganske gratis. Det var sidste år en meget velbesøgt messe med styr på tingene. Det kunne være hyggeligt at hilse på dig!

Til messen og åbning af butik skal der vises nye modeller, så i går blev der quiltet til den store guldmedalje. Tre dækkeservietter, en løber og en pude - hvorfor tre dækkeservietter, tænker du måske. Det er da fordi, jeg havde quiltet den fjerde ;)

4 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se dig på messen! Vil du ikke være rar at tage et eksemplar med at den bog om EQ hvor det er forklaret hvordan man tegner medaillonquilts og quilts med uens størrelser blokke. Jeg tror du tidligere har skrevet til mig at det er denne her: http://baliquilt.dk/shop/quilt-design-3061p.html
  Jeg vil så gerne se den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har bogen med, så du kan se den.

   Slet
 2. Ja, selvfølgelig! Du havde da allerede quiltet den fjerde,- hvad ellers? Hvor har du energien og tiden fra, spiser du for mange vitaminer??? ;-) Du ønskes en rigtig god og sjov messe, Laila, hvis jeg kommer til Rødovre, kommer jeg selvfølgelig og hilser på. Fortsat god arbejdslyst med butikken, det er SÅ spændende! Mange hilsner Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Hm, faktisk spiser jeg ingen vitaminer. Det burde jeg måske, kan godt mærke de sidste måneders ræs....

   Slet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.