søndag den 19. januar 2014

Quiltersjov 17 januar 2014

To dage uden internet - GYS. Ikke en rar oplevelse, jeg har været i Lübeck fra torsdag eftermiddag til lørdag aften. Formålet var en koncert med Gregorians fredag aften. Tablet medbragt, internet afprøvet torsdag aften uden problemer, så Quiltersjov var sikret udgivelse. Troede jeg, men ak - fredag og lørdag var der bare ikke forbindelse. Jeg beklager, hvis du har kigget forgæves, men nu er jeg hjemme og klar igen.

En vinder er fundet ved et tilfældigt tal og det blev nummer otte, som kom ud. Det betyder, at jeg siger STORT tillykke til Esther Olesen (igen).

Du har vundet et gavekort på 125 kr. til BaliQuilt, det får du ved at kontakte mig senest næste fredag. Gavekortet er gyldigt i en måned fra, du får koden til det.

Tusinde tak for jeres kommentarer på sidste uges spørgsmål, det har jeg lært meget af. Dejligt at I havde tid til at skrive. Ugens puslespil må blive et billede af (ny) BaliQuilt, som det ser ud lige nu. Du samler puslespillet, hvis du har lyst og eller springer du over.

preview32 pieceBaliQuilt Linde Alle
Jeg har oprettet et par grupper på facebook og en af dem er til quiltere, som ejer en Accuquilt skæremaskine eller som kunne tænke sig en. Her kan jeg konstatere, at en del har fået skæremaskine eller dele til den i julegave. Jeg har stort set aldrig ønsket mig noget til patchwork i gave og ved egentlig ikke hvorfor. Det kunne jeg jo lige så godt, ikk. Det vil sige, jeg har ønsket mig bøger, når der er kommet nogen danske. Men ellers ikke. Jeg er nået til ugens quilterfilosofiske ?

Har du ønsker til patchwork på din ønskeseddel?

Skriv dit svar i en kommentar herunder senest næste fredag kl. 13.00 og du er med i ugens lodtrækning.

PS. Husk også at stemme om farve til februars Leg med farver og så er du som altid velkommen til at dele indholdet her på siden, så flere får glæde af det.

26 kommentarer:

 1. Jeg ønsker mig Bjerglinialen, efter at have foræret mig selv, den nye bog Sy mere patchwork, kan jeg jo se hvor da den vil hjælpe mig med at skære til nogle flotte tæpper :)
  Mvh Lone Morsing

  SvarSlet
 2. Lige pt, har jeg ingen ønsker. Har selv lige købt en lampe

  SvarSlet
 3. Hej Laila! Hvor ser din nye butik flot og hyggelig ud! Jeg kan rigtig godt lide, at du har fundet plads til en af dine gamle symaskiner! Ja, jeg har tit noget med patchwork på mine ønskesedler, men det er kun min mand, der kan finde ud af at købe noget af den slags. Det er mest bøger, linealer o.s.v.,men for ca. 5-6 år siden ønskede jeg mig et abonnement på repro-stoffer. Jeg fik det, og han har troligt fornyet det lige siden, hm. hm., der er nok en der føler sig "snøret"! Mange hilsner fra Inger

  SvarSlet
 4. Önsker mig forskellige firkantede "linialer". Jeg synes jeg savner dem når jeg syr rest blocke.

  SvarSlet
 5. Hej Laila
  Flot butik
  på min ønskeseddel er der tit en bog
  Hilsen Birgith

  SvarSlet
 6. Jeg ønsker mig flere pw ting. Bl.a bogen med/om den amerikanske borgetkrig, sy mere pw og bjerglinealen

  SvarSlet
 7. Jeg ønsker mig næsten altid noget til patchwork, enten mønstre eller sytilbehør, men det er ikke ofte jeg får det, men så ender jeg med at købe det selv.

  SvarSlet
 8. Hej Laila, hvis jeg ønsker mig noget til patchwork, er jeg gerne med ude og købe det selv, eller jeg får penge, så kan jeg selv købe det. Mange hilsner Jane

  SvarSlet
 9. Altid stof. Ønsker også "Lori Holt Half Hexie ruler in 10”"
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg ønsker mig et kursus i at sy "happy village". Hilsen Connie P

  SvarSlet
 11. En roterende skæreplade og flere linealer står på ønskelisten

  SvarSlet
 12. Tusind tak Laila fra heldige mig.
  Nu du spørger og ved nærmere eftertanke, nej, jeg har aldrig ønsket mig noget til patchwork, som gave.
  syhilsner fra Esther

  SvarSlet
 13. Jeg har ønsket mig nogle linealer i gave, men ellers ikke noget. Stof og andet tilbehør køber jeg selv, da det jo meget ofte er større ting jeg laver.
  Hilsen
  Gitte M

  SvarSlet
 14. Det er en stor verden vi bevæger os i, nærmest som at være politiker. De vil også bestemme alt. De ønsker vi har er nærmest som at slå i en dyne. Ingen forstår hvad vi siger, syntes nærmest at det er et luksus problem, måske også lidt dyrt. Jeg ønsker mig ting, som jeg helst selv vil købe, og mærke på hvordan det ligger i hånden. Så inden ønskesedlen kommer ud, er tingene købt. Det bedste ved det er, at man selv får lov at bestemme. Jeg ønsker mig ny fagrelevant litteratur.
  Quiltehilsen fra
  Rita

  SvarSlet
 15. Hejsa. Jeg startede sidste år med at sy og synes derfor til jul, at der var meget jeg simpelthen måtte ha. Fandt ønskerne på nettet og sendte derfor en link med på ønskesedlen. Og fik det hele (sytilbehør som skærer, lineal mm). Nu opholder jeg mig i USA og synes næsten det må være som når et barn er i en slikbutik :-) Alle de stoffer, tilbehør og blade....... så ved ik om der kommer noget på næste jul
  Hilsen Marian

  SvarSlet
 16. Hej Laila!
  Ja jeg ønsker mig gerne noget til patchwork, og jeg får det også. Jeg har set i butikker eller undersøgt på nettet og printer det ud til min mand, ellers kan han ikke finde ud af det.

  Der er aldrig noget, som jeg har været nødt til at bytte, heller ikke noget, som jeg ikke kan bruge eller vil have, så jeg synes, jeg er meget heldig.

  Det må så siges, at det altid er forskelligt tilbehør jeg ønsker mig. Stof vil jeg gerne selv have lov til at vælge.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
 17. Hej Laila . Jeg ønsker mig stof og forskellige linealer så der kan laves flotte mønster til tæpper. Hold op det ser spændende ud med din nye butik TILLYKKE. Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 18. nej jeg har aldrig ønsket mig noget til patchwork, ved egentligt ikke hvorfor Ane

  SvarSlet
 19. Hej Laila. Ja jeg ønsker mig som regel noget til patchwork, både til jul og fødselsdag. Det er oftest gavekort, men har også været feks balipops, bøger eller stoffer i specifikke nuancer, feks rød/orange/lilla. Jeg har da også fået mine ønsker opfyldt en del gange. jeg har også fået patchwork gaver til mors dag, uden selv at have udtrykt ønske herom, men det bliver glæden jo ikke mindre af, vel?
  Lilian Tandrup Møller

  SvarSlet
 20. Hej, jeg ønsker at købe og mærke det selv. Patchwork er en jungle, men det er sjovt. Hilsen Linda

  SvarSlet
 21. Har gavekort til quiltebutikker på ønskelisten eller enten bøger, linealer eller anden mere "faste" legesager skrevet på. Stof handler jeg selv ;-)

  SvarSlet
 22. Hej Laila
  Jeg har ofte patchwork ønsker på min ønskeseddel. Skriver for det meste, hvor det kan købes og hvad det koster. Første gang jeg ønskede mig noget, var til min 50 års fødselsdag, det var en stor quilteramme på fod, og jeg fik den af familien. Jeg ønsker mig aldrig stof, da jeg selv vil vælge det, men gerne gavekort til køb af stof.

  mvh
  Kirstine Heldam

  SvarSlet
 23. Hej Laila, nej det er ikke så tit, det bliver mest til ønsket om penge. Og så kan jeg selv købe tingene. Det er lidt svært for ikke patchworkere at vide hvad det er de skal købe.
  Men det er altid dejligt at have lidt ekstra penge til sin hobby.
  Knus Winnie

  SvarSlet
 24. Jo jeg har ønsket mig patchwork relaterede ting, bøger, opbevaring og linialer og fået det ....
  Glæder mig til at komme en tur over og se din nye butik ....
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 25. Har flere gange ønsket og også fået noget til patchwork: Bøger, stort skæremåtte, tråd og lignende. Har altid oplevet god vejledning fra butikkerne og ellers kan et gavekort altid bruges.
  Mange hilsner Inge Lise

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.