mandag den 13. januar 2014

"Gammel" butik flyttet

Dagen oprandt, hvor BaliQuilt skulle fraflytte lokalerne og vi fik vores hjem igen. Alt i "gammel" butik er i dag flyttet, mangler lidt fra mit kontor. Kl. 9.00 stillede godt et dusin friske quinder op. De blev delt i to hold, et på hver adresse. Så hold et pakkede ned og hold to pakkede ud. Birgitte sørgede for lækre hjemmebagte fllutes til landgangsbrød til frokosten, Helle kunne ikke komme og flytte, men leverede da lige en lun "Drømmekage fra Brovst".

På under en halv time var holdet stillet, det gør mig så glad og taknemmelig, at jeg kunne græde over det. Så flot at så mange vil stille op og hjælpe. Mariane tilbød at køre hertil helt fra Vordingborgkanten, vildt, ik!

Der venter nu en masse flytte rundt og pusle på plads. Allerede nu kan jeg se, at jeg mangler alle de endegavle, hvor jeg har hængt ting op. Men jeg er sikker på, at der findes en god løsning på det hele.

Fysisk butik er lukket ned til 4. Februar og webshopordrer sendes knap så kvikt som ellers.

13 kommentarer:

 1. Dejligt du får så meget hjælp under flytningen :-) Glæder mig rigtig meget til at se den nye butik næste gang vi kører over storebælt :-) Held og lykke med butikken og samarbejdet med Bodil :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også til samarbejdet og til at se dig igen.

   Slet
 2. Hej Laila! Så blev det alvor, tillykke med det! Dejligt, at du har så mange gode venner, der er parat til at hjælpe, hjertelig tillykke med det også! Det skal nok blive super fint alt sammen, du er jo allerede kommet flot fra start! Held og lykke fra Inger

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det blev alvor, Inger - lige som vi havde slået det ud af hovedet med at finde lokaler.

   Slet
 3. Hej Laila!

  Hvordan bærer du dig ad med at få samlet et helt kompagni til en flytning?

  Nu har jeg flyttet 25 gange i mit liv, og der har i hvert fald ikke stået hjælpere parat - smiler.

  Jeg ved ikke noget værre end at flytte. Der går så lang tid med, at finde det man skal bruge, men under alle omstændigheder, får man ryddet gevaldigt op.

  Stort tillykke med din nye butik og mere plads i hjemmet. Held og lykke med det hele.

  Hilsen
  Ingelise

  SvarSlet
  Svar
  1. 25 gange, hold da op. Tja, det gik simpelthen så stærkt med at få hjælpere. Jeg hjælper gerne dig med at flyttet næste gang.

   Slet
 4. Hej Laila
  tillykke med den nye butik, må se at komme over at se - d e r e r j o l a n g t
  Hilsen Birgith

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være så hjerteligt velkommen til hver en tid.

   Slet
 5. Det blir spändende at besöge dig i din nye forretning. Tillykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anni. Jeg glæder mig til at se dig igen

   Slet
 6. Hej Laila
  Super dejligt du har så mange til at hjælpe dig, men det er jo også en fordel for dem, idet de jo rigtig kan få set hvad du har i gemmerne og så var der måske lige noget de kunne købe senere til det de lige er igang med :-) jeg har jo selv fået en mani med "stoffer", kan ikke tåle at se et flot stykke.
  Men jeg glæder mig til du åbner, så skal der lige planlægges en tur over broen.
  Men fortsat god arbejdslyst til dig og alle dine hjælpenisser.
  Hilsen Gitte M

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skønt med så mange hjælpere og jeg tror, vi alle fik øje på noget interessant under flytningen.
   Jeg glæder mig til du kommer på besøg

   Slet
 7. Hej Laila.
  Ja, det er noget sjovere at flytte, når man har gode hjælpere. Jeg har også altid været heldig at have en flok, der ville hjælpe, når jeg skulle flytte. Det er guld værd.
  Nogle gange finder man ting, man helt havde glemt, at man havde, og til tider kan det vel også lykkes at få lidt smidt ud. Måske jeg skulle lege, at jeg skal flytte, så jeg kan få ryddet op på syværelset :-)
  Held og lykke i den nye butik. Glæder mig til at se flere billeder af den.
  God weekend.

  Hilsen Connie P

  SvarSlet

Det er altid fantastisk dejligt at læse kommentarer. Skriv endelig en til mig. Du er meget velkommen til at skrive din blog- eller hjemmesideadresse på.

Du behøver ikke være medlem på Blogger, men kan kommentere som gæst. Skriv dit navn i kommentaren i stedet. Der er et faneblad med vejledning til det øverst på bloggen.